mynewspapers.net

Idéer för roliga korta filmer för en middle school projektTonåringar njuta uppträder, ofta med familj video kameran; en kort video-projektet kan således vara ett perfekt sätt att lägga till något i en uppsats eller andra uppdrag. Ett videoprojekt för skolan skulle också kunna användas som Visa och berätta, så att eleverna får en chans att visa upp något de njuta och vara rolig medan till exempel låtsas att arbeta i ett yrke som de strävar efter att göra en dag.

Nyheter ankare/Reporter

Tilldela dina elever att skapa en news-sändning video som överlämnar en rapport om ett bestämt ämne som de studerar. Låta studenterna att klä upp som nyheter programföretag. Skapa en uppsättning där din nyhetsuppläsare kan leverera sitt betänkande. Alternativt ha en student intervjua en person med kunskap i ett ämne. För en grupp project, en student kan vara reportern, ytterligare två kan spela ankare, medan en fjärde kan vara den person som intervjuas. Detta kräver skript.

Rolig monolog eller Sitcom

Ett annat roligt sätt att en video är för en student att spela in en rolig monolog eller annan handling som kommer att göra hans kamrater skratta. För grupparbete, kan studenter skjuta en sitcom-stil video av föräldrar. Kom ihåg att mycket videoredigering programvara kan vara bortom förståelsen av mitten elever, så även om de kan avgöra vad att hålla i och vad man ska klippa, de kan behöva hjälp med tekniska processen att redigera deras video och sedan spara det i ett format som är redo att visa i klass eller på en annan skola händelse.

Music Video

Ett roligt sätt att närma sig ett ämne som eleverna lär sig om är att skapa en musikvideo med text som talar att det ämnet på ett humoristiskt sätt. Använda en videokamera för att spela in studenter utför sånger om avsnitt som är kopplade till vad de studerar-- eller, i en vidare mening, om hur det är för att vara tonåring. Din klass kan rösta på videos, där vinnaren får ett specialpris.

Dokumentär

Har eleverna skapa en falsk dokumentär där de undersöka ett visst ämne på djupet. De kan till exempel göra en humoristisk dokumentär på allmänning skolar myter, så innehållet i cafeterians mystery-kött köttfärslimpa eller vad lärare gör med sin tid utanför. Båda dessa skulle naturligtvis kräva tillstånd (och bra humor) av de anställda profilerade.