mynewspapers.net

Idéer för Rock Star kakor

Idéer för Rock Star kakor


Rock star-tema part omfattar överflöd och punk glamour rock livsstil, och en central del tårta är en dessert som passar för alla wannabe rockstjärna. Rock star kakor varierar från unge-vänlig och lekfull för födelsedagskalas till mer sofistikerade och utarbeta för graderingar eller brudgummens kakor. Rätt kakan för ert parti beror på totalt parti tema och dina färdigheter som en tårta dekoratör.

Dekorerade täcka tårtor

Ark kakor är idealisk för nybörjare inredare eftersom de ger gott om platt utrymme för enkel utsmyckning. Välj en ljus, fet grädde färg som rosa, lila eller blå. Ätbart glitter eller lustre damm lägger en rock star gnistra till kakan. Ätbara utskrift system kan du skriva ut bilder på täcker av isbildning papper som kan överföras till kakan. Till exempel välja ett foto av hedersgäst klädd i full rock star regalia håller en uppblåsbar gitarr. Ett annat alternativ är att dekorera toppen av tårtan som en konsertsal. Avsätta den övre halvan av kakan vara en fågelperspektiv av ett skede gjort med brun glasyr. Tuggummi pasta är ett formbart, Ätlig mat lera lämpar sig för att skapa enkel kropp former för att representera gästen om ära och ett fullsatt konserthus. Premade tredimensionella dekorationer som drum set, gitarrer och högtalare lägga till dimension till kakan.

Formade kakor

Formade bakning stekpannor allt du för att skapa ett rock star-tema formulär för att dekorera. Stjärnformad kastruller är en bokstavlig tolkning av temat. Frost stjärnformade kakan i en ljus neon färg eller Vira den med jämn fondant för en renare finish. Rör en födelsedag eller gratulationsmeddelande på sidan av tårtan och lämna toppen öppen för dekorativa detaljer som ätbart glitter, rörbunden gitarrer eller tuggummi klistra stjärnor. En triangulär form skapar en kaka som kan vara frostat för att likna en gitarr plocka skräddarsydda med gäst hos honor's namn. Även en enkel rund stekpanna förvandlas till en post när iskallt i glänsande svart geler. Markera posten raderna genom att köra en tandpetare runt kakan i koncentriska cirklar och skapa en tillpassat centrum etikett använder ätbara isbildning ark.

Instrumentet kakor

Överväga att snida en instrument form av flera staplade plåt kakor. För en gitarr tårta, stapla två till fyra lager av 9-av-12 tums rektangulära kakor och beskriva kroppsformen med en knivsegg; Du kan också skriva ut en mall och sedan klippa ut formuläret för carving. Använd de tårta rester för halsen av gitarren, eller gjuta crispy rice rutor för ett mer lättviktiga alternativ. Sockerglasyr är bäst för att täcka snidade kakor eftersom den skapar mjuka linjer. Svart lakrits som strängarna och glitter damm ger metallic rattar en realistisk glans. Om du inte är skickliga på att snida, använda flera olika stora runda kastruller att göra flera staplade rundor och ordna dem att se ut som ett trumset. Fondant-inslaget breadsticks är ätliga och realistiska trumpinnar.

Differentierad kakor

För en rock star-tema fest, stapla flera runda nivåer så att de är nivå i ryggen och skapa en trappa-liknande effekt i fronten. Dekorera framsidan av varje grupp med skivor av marshmallows som liknar upplyst trapphus i en hall eller händelse konsertlokal. Toppskiktet serverar scenen av kakan, så dekorera den med en gum paste eller sockerglasyr mikrofon. Differentierad kakor lämpar sig väl för tredimensionella detaljer. Du kan till exempel avbryta gum paste glitter stjärnor på rejäla ledningar och dekorera varje nivå att se ut som fireworks finalen av en rockkonsert. För en mer sofistikerad look, pipe noter och barer runt varje nivå och toppa tårtan bort med två ark av gum paste inredda för att likna konsertbiljetter.