mynewspapers.net

Idéer för remodeling ett 1950-talet stil kök

Idéer för remodeling ett 1950-talet stil kök


1950-talet var kända för ljusa färger och ett rent utseende. Denna retro eller vintage look kommer nu tillbaka, särskilt när det gäller kök. Designers göra dekorationer som ser ut som de kom från 1950-talet, inklusive färgglada kastruller, stekpannor och redskap. Husägare dras även till secondhandbutiker och varvet försäljning, hoppas kunna hitta ett par autentiska bitar för deras hem. Idéer för ombyggnad en 1950-talet-kök kan låta dig återskapa utseendet av era rätt i ditt eget hem.

Dispositionen

Kök på 1950-talet var ljusa och luftiga, inte rörig och små som moderna kök ibland. Börja ditt eget kök med att göra utrymmet så stor som möjligt. Använda skåp längs väggar, byta dörrar skåp med glas bitar som kan du Visa din vintage-rätter och andra bitar. Installera svarta och vita plattor på golvet, i ett rutmönster som härmar utseendet på en klassisk diner. Använd en vanlig köksö, om du behöver extra lagringsutrymme i ditt kök. Lägga till en mezzanin, där ett område i ditt kök är något högre än de andra, också passar temat. Installera ett par korta trappor, för att göra det lätt att nå en högre nivå.

Möbler

Möbler från 1950-talet kommer i olika stilar, beroende på det utseendet som du föredrar. För en diner-stil utseende, använda röd vinyl avföring, med Formica-topped bord. Ett vanligt Formica bord med vinyl stolar var också populärt på tiden, särskilt för hem kök. Om du har en ö, lägga till några vinyl pallar åt sidan, för att skapa extra sittplatser. Kub möbler är ett populärt val för en 1950-talet-kök. De rena linjerna och modernt utseende av lappar inte bara passar stilen, men även lägga till mer utrymme för lagring.

Vitvaror

Traditionella apparater från 1950-talet är svårt att hitta, speciellt i skick. Om apparaten går sönder eller slutar fungera, riskerar du inte att hitta en reparatör kan fastställa det. I stället leta efter vintage-inspirerade bitar. Dessa apparater har gjorts i modern tid, men utseendet liknar de som används i 1950-talet era. Dessa inkluderar större bitar som kylskåp och spisar samt mindre bitar, som blandare. Leta efter lappar i ljusa nyanser som gult och rött, att slutföra utseende. Du kommer även hitta vissa apparater i ljusare nyanser av rosa och lila.