mynewspapers.net

Idéer för quilt etiketter

Idéer för quilt etiketter


Det sista steget i att göra ett täcke, efter dagar, månader eller år av att arbeta på det, är att fästa en quilt etikett. Skivbolaget quilt berättar andra som gjort täcket, när, var och varför. Detta är viktig information med tanke på att välskötta täcken kan överleva hundra år. Med antika täcken lämnar mysterium i deras kölvatten, är här några idéer för quilt etiketter som kan lägga till din quilt utan sticker ut som en öm tumme.

Funktionella etiketter

Quilt etiketten grundläggande uppgift är att dokumentera du och den quilt information. Skär en bit av muslin eller andra ljus färgat tyg i en 6-av-6 tums fyrkant och tryck under kanterna av 1 tum. När du har skrivit den information som du vill inkludera på skivbolaget quilt, sy etiketten till stöd av täcket på tre sidor. Lämna en sida öppen som en ficka. Använda matchande tråd för att dölja dina stygn bredvid tyget. Samla ihop provet färgrutor av tygerna du använt på framsidan av täcket, inklusive ett urval av bindningen. Dessa delar av tyg kan vara så stor som 5-av-5 inches, vikta eller i ett enda lager. Glida din tyger under pocket-liknande etiketten och sy den sista sidan av etiketten avslutades med en något kontrasterande tråd. Dessa extra tyger kan användas om täcket börjar fördelning över tiden och patchar behöver bytas ut eller reparerat. Kontrasterande tråden låter quilt ägaren vet vilken sida av plåstret att öppna för att hämta patchar.

Skrot Block etiketter

Ett trevligt sätt att använda upp tyg täcke kroppen var av är att göra extra tyg block med dina klipp. Till exempel om det finns pusslas stjärnor på täcket, kan du sätta ihop ett extra kvarter under lappteknik steg av quilt att göra som ska användas för etiketten. Se till att den stjärnan är tillräckligt stor för att skriva på och göra justeringar om det behövs att förstora blocket. Tryck under kanterna av 1/4 tum och skriva i dina uppgifter. Sy etiketten på baksidan av täcket när den är klar. Denna typ av block för block matchning av etiketten på framsidan av täcket kommer att ge ett bättre flöde av av täcket som helhet. Om du vill göra det lite roligare att hitta etiketten, göra flera extra block och bifoga dem alla utspridda längs stöd. Ett kvarter kan innehålla all information, eller bitar av information skulle kunna skrivas på varje block, att göra allt arbete extra block tillsammans medan du använder upp dina klipp samtidigt.

Dekorativa etiketter

För att visa upp din etikett och låta beundrare vet exakt var den är på baksidan av täcket, överväga att lägga applikation eller broderi till din etikett runt kanterna. Om du inte sy kan du också brodera informationen på snarare än att skriva det med en tyg penna. Medan Broderiet bör läggas innan etiketten är kopplad, en skicklig person kan Applikationssömmar blommor, vinstockar eller djur över kanterna på en quilt etikett att lyfta fram det; bara vara säker på att inte sy till framsidan av täcket i processen.