mynewspapers.net

Idéer för pirat tema dekorationer för HalloweenHalloween-fester har ofta teman för dräkter och dekor. Pirat-tema är ett alternativ för dem som gillar pirater eller pirat filmer. Ge dina gäster med den ultimata Piraten Halloween erfarenhet genom att aktivera din fest till ett hemsökt piratskepp med kusliga pirat inredning.

Dödskalle

Markera flaggan pirat med några dödskalle dekorativa accenter. Plåga din flagga genom att skära små hål i den och plågsamma den så att den ser ut som om den kom från ett spökskepp. Rista en pumpa med en dödskalle. Inköp och display dödskalle tryckta serpentiner, ballonger och även en bordsduk. Häng en dödskalle pinata om du har barn på festen. Måla en affisch styrelse för att göra din egen pirat flagga med en dödskalle i centrum. Hänga den på din dörr eller stötta upp på gården att välkomna dina gäster.

Meddelande i en flaska eller papegoja Centerpieces

Göra en mittpunkten för varje tabell på din fest. Det finns ett par olika typer som fungerar för pirat-tema. Rulla ihop några tan skrivpapper och sticka den i halsen på en flaska så det kikar ut. Infoga några miniatyr plast ben för en extra bit av spookiness. Placera en etikett över flaskan som säger "Rum," eftersom det är drycken av pirater i de flesta berättelser. En annan idé är att placera en plysch papegoja på varje bord. Sätt en miniatyr-lapp för ögat för att göra honom ser lite mindre gulliga och mer skrämmande.

Pirate's Booty

I stället för konfetti, sprida pirate's booty överallt. Scatter falska juveler och mynt Guld över tabeller och över marken. Ange en skalle med en lapp för ögat och pirate's hatt på ett bord. Placera miniatyr trä kistor nära mat tabeller eller slutet tabeller i området part och drapera falska spindelnät ur dem. Placera plast spindlar och skelett räcker över juvelerna slumpmässigt att lägga till Halloween-tema. Skjut granna jewelled ringar över fingrar på skelettet.