mynewspapers.net

Idéer för Påsk korgar till pojkvän

Idéer för Påsk korgar till pojkvän


Påsk korgar kan göra fantastiska gåvor. Medan du kan enkelt köpa dem, skapa din egen korg kommer att göra gåva ännu mer speciell. Det kan vara svårt att veta vad du ska skriva i din egen presentkorg. Detta gäller särskilt om du skapar en för din pojkvän. Män tenderar att vara svårare att köpa för än kvinnor. Det är en bra idé att inkludera något personligt till din pojkvän, samt allmänna påsk gåvor.

Upplev dagar

Erfarenhet dagar är inte billiga, men de gör den perfekta, ultimata presenten till din pojkvän. Du kan välja från bankörning, på vägen super-bil erfarenheter, weekendresor, safari resor och varm luft ballong rider för att bara nämna några. Det finns gott om alternativ som passar alla. Finns det något din pojkvän verkligen vill göra? Kanske har han alltid velat hoppa fallskärm? Eller kanske han skulle njuta av spänningen i att dyka med hajar? När du har valt din gåva erfarenhet, kommer det fram i form av en verifikation.

Älskar polletter

Love tokens är en kul present att ta med. De behöver inte kosta ett öre och de kommer att krydda upp semestern! Du kan göra dem som söt eller så stygg som du vill. Ett bra exempel på en kärlek token kan vara: "Denna token berättigar mottagaren till en 10 minuters massage." Du kan även skapa en kärlek token säger att du kommer att vara hans personliga slav för natten. Denna kreativa gåva är skyldig att sätta ett leende på hans ansikte.

Gadgets

Det är ingen hemlighet att de flesta män älskar sina prylar. Gadget butiker erbjuder online och offline alla typer av underliga och underbara enheter. Många stormarknader har också en liten prylar avsnitt du kan titta på. Nyhet prylar som musikaliska muggar och talande väckarklocka göra fantastiska, roliga presenter. Tycker om vilken typ av gadget din pojkvän skulle föredra. Skulle han föredrar nyhet eller användbara sådana? Oavsett vad din budget, kommer det att vara en prisvärd gadget som passar det.

Påskägg

Ingen påsk gåva korg skulle naturligtvis vara komplett utan ett påskägg! Se till att få sin favorit märke av choklad. Han fick en särskild favorit chokladkaka? Han föredrar Nestle, Dairy mjölk eller fördärvar choklad? Om han inte är en choklad fan, kan du alltid ersätta ägget för en burk godis. Skapa din egen för den ultimata personliga touchen. Du kan hitta tomma burkar i stormarknader eller online. Fyll den med alla din pojkväns favorit godis.

Badprodukter

Hålla honom att lukta gudomliga med en samling av sin favorit toalettartiklar. Aftershave, rakning gel, dusch gel och body lotion är bara några av de tillgängliga alternativen. Denna gåva är perfekt om du har en begränsad budget. Heath och skönhet butiker har regelbundna erbjudanden på mäns toalettartiklar; särskilt under julen. Plocka upp rabatterade Presentset i jul och annandagen försäljning t.ex. Köpa i förväg hjälper till att spara du stress samt pengar.

Scrapbook av minnen

Män har ofta förvånad med en romantisk gåva. Skapar en klippbok av din tid tillsammans kommer att göra en fantastisk gåva. Påsk symboliserar nya början. En klippbok kan bidra till att återuppväcka din kärlek för varandra. Minnen, gamla biljett stubbar och foton är bra saker att ta med. Skriva minnen av er tid tillsammans. Avsluta klippbok med en lista över saker du fortfarande vill uppleva med din partner. Sätta ett leende i ansiktet pojkvänner med denna tankeväckande gåva.

Personliga gåvor

Personliga gåvor som muggar, smycken, nyckelringar och plånböcker kan vara värdefull för evigt. Ge din pojkvän något med hans namn (eller Smeknamn) på den vilja utställning du har lägga kraft på att få den perfekta presenten. Du kan anpassa presenter själv eller välja ett företag att göra det åt dig.