mynewspapers.net

Idéer för papper handduken rullar för en Tinker Bell temaTingeling, Peter Pan temperamentsfull fairy följeslagare, har stigit till stjärnstatus i hennes egen full längd filmer, "Tingeling", "Tingeling och den förlorade Treasure" och "Tingeling och den stora Fairy Rescue" Tingeling har blivit stjärnan i födelsedagsfest och sovrum inredning teman. Att skapa hantverk för att passa en Tinkerbell tema kan vara roligt och givande. Använda hushållspapper rullar för att skapa Tingeling-tema hantverk och projekt.

Tinker Bell hösten spira hantverk

I filmen "Tinker Bell och den förlorade skatter" sätts Tingeling som ansvarar för den hösten spira. Hösten spira är vad byter årstiderna. Skapa en spira liknande den som i film med hjälp av en rulle papper handduk. Använda tråd till sträng på oregelbundet formade blå färgade pärlor för att likna trasiga "moon stone" som i filmen. Säcken tråd genom slutet av papper handduk rulle och linda rulle i aluminiumfolie blir handtaget på spiran. Pryda med pärlor och band.

Tinker Bell flaggor

Skriva ut Tingeling färgämnen sidor eller rita egna Tingeling bilder för att skapa flaggor. När färgade eller dras, limma fast ena änden av Tinker Bell-tema bilden till en papper handduk rulle att skapa en flagga. Använd färg för att täcka pappershandduk rullar om du vill att dina flaggor en viss färg. Green är färgen på Tingelings outfit, så måla rulle grön skulle vara lämpliga. Dessa flaggor kan användas i rum inredning som en ta hem craft för en Tingeling-tema fest.

Tinker Bell Fairy hantverk

Skapa Tingeling eller en av hennes fairy vänner ur en papper handduk rulle och andra hantverk. Skär en papper handduk rulle i hälften. Använd ett kaffefilter som har samlats i centrum som påskyndar av fairy docka. Använda tyg rester virad runt röret som den fairy klänning och rita ett ansikte med markör. Lägg till garn hår och försköna med paljetter, pärlor, fjädrar och andra enkla hantverk. Du kan också använda cellofan skapa vingarna genom att skära en vinge form innan limning det till papper handduk roll.

Andra papper handduk rulle Tinker Bell idéer

Hjälpa Tingeling sökandet efter den förlorade skatten med ett teleskop från en pappershandduk roll. Skapa ett teleskop genom att måla ett papper handduk rulle guld. Försköna det med guld repet för ett mer dekorativa utseende. Du kan också använda pappersrullar handduk för att göra små stolar att möblera ett fairy hus som är med i filmen, "Mixtra Bell och den stora Fairy Rescue." Skär en papper handduk rulle i mindre längder och färg. Linda tyget runt en bomullstuss vadd och sånt det in i en pappershandduk roll bit att skapa kudde av en stol.