mynewspapers.net

Idéer för omvårdnad college examen parterna

Idéer för omvårdnad college examen parterna


Innan den ammande examen börjar sin karriär, fira hennes prestation med en tema examensfest. Använda hennes akademiska bakgrund som inspiration för din fest, från dekorationer till inbjudningar. Omvårdnad-tema vägleder din part planering. Nursing grad kommer att uppskatta den extra trodde du sätta i firandet.

Inbjudningar

Din fest bör återspegla den ammande examen prestation samtidigt som information för händelsen. Klipp ut formen på en scrubs skjorta i färgad kartong - prova en ljus färg som mörk turkos eller blå. Rita ett stetoskop på varje inbjudan så verkar det draperade runt halsen på skjortan. Skriva de part detaljerna och betona den examen prestation med formuleringen, som "Snälla gå med oss att fira avläggande av examen av Michael Perez, R.N." Dessa två bokstäver bakom hans namn är välförtjänt, så placera dem framträdande på inbjudan.

Dekorationer

Omvårdnad dekorationer bära ditt parti tema under hela evenemanget. Om hedersgäst redan har arbetat som sjuksköterska, Rama in bilder av henne på jobbet och använda dem som hörnstenarna. Alternativt kan du rama in bilder av hennes uppväxt och inkluderar en felsägning kortpapp som säger "Framtiden sjuksköterska Megan" på den. Göra en attraktiv bukett av tunga depressors. Måla dem ljusa färger och bifoga ett brev till toppen av varje tungspatel att stava "Grattis." Stick dem i en bit skum, täckt av tyg eller spray målade för att matcha ditt färgschema.

Färgsättning

En logisk färgsättning för en ammande examen parti är det examen skolan färger. Till exempel om den nya grad alma mater är University of Arizona College of Nursing, blå använda rött och marin. För att utföra din färgsättning, drapera tabeller i färgat linne, placera färgglada ballonger runt serpentiner plats och hänga från taket.

Gynnar

Tacka dina gäster för firar examen med omvårdnad-tema favörer. Om du älskar att baka, göra socker kakor i formen eller en sjuksköterska hatt eller en scrubs skjorta. Linda in dem i cellofan och slips med en färgglada band. Kolla nyhet butiker och webbutiker för medicinsk-relaterade objekt, till exempel pennor som ser ut som sprutor. Får varje gäst en scrub skjorta som säger "Mikes examensfest" på den.