mynewspapers.net

Idéer för olika moder av brud-klänningar

Idéer för olika moder av brud-klänningar


Att välja rätt klänning att bära till din dotters bröllop kan vara skrämmande. Tema, datum och tid för bröllopet, vad mor till brudgummen bär och personliga preferenser är alla faktorer vid besluten om en perfekt outfit. Med ett par idéer för olika stilar av klänningar, kan du välja en bekväm och elegant klänning som får dig att känna sig glamorös utan upstaging bruden.

Aftonklänningar

En aftonklänning är en elegant och formell klänning idé för mor till bruden. Formell stil och lång längd, det är bäst för en kväll bröllop, eller för att ändra till som bröllopsdag går på. Det finns ett antal färger och stilar av klänningar kvällen för brudens mor att välja mellan beroende på tema, datum och tid för bröllop och personliga preferensen. Denna klänning lätt kan prydas med tillbehör såsom en bolero eller stal.

Cocktail klänningar

En cocktail klänning är en perfekt klänning för mor till bruden att bära till ett sommarbröllop eller kväll verksamhet efter ceremonin. Som den kvällen klänningen, cocktail klänningar varierar i stil och kan göras från en mängd olika material, till exempel silke eller Taft. Ofta längre längd cocktail klänning, den mer formellt tillfället, så det är klokt att komma ihåg när de fattar beslut. Om hon inte vill tillbehör, kan mor till bruden fortfarande titta chic genom att bära två kontrasterande toner av färg eller att välja en cocktail klänning med eleganta detaljer som volanger, paljetter eller broderi.

Pastellfärgade klänningar i lätta tyger

Pastellfärgade klänningar i lätta tyger som siden eller chiffong, är mångsidig och kommer att smickra mor till brudens kroppsform, utan att ta uppmärksamhet från bruden. En pastell färgade klänning, skapar med eller utan mönster, tillsammans med en vit hatt en elegant och elegant outfit, som kan vara utrustad med volang eller båge detalj. Denna typ av klänning är oftast mindre flamboyant än en cocktail eller aftonklänning, men inte mindre smickrande.

Klänning och skräddarsydda jacka

Idéer för olika moder av brud-klänningar


En klänning med en skräddarsydd jacka eller kappa kan göra en sofistikerad, smickrande outfit för mor till bruden. Materialet i klänning och jacka kommer ofta att samma, även om inte alltid, och neutrala färger är oftast bäst. Materialet blir också fri från utsmyckning och kommer att vara av en tyngre tyg, till exempel ull, vilket gör denna outfit perfekt för mer formella bröllop och vigseln själv.