mynewspapers.net

Idéer för någon fyller 50 år gamla

Idéer för någon fyller 50 år gamla


När någon vänder 50 år gammal, vill vänner, familj, kollegor och bekanta allmänhet hjälpa henne Fira speciella dagen genom att göra något tankeväckande. Har ett par samtal med födelsedagsbarnet innan den stora dagen att känna ut några preferenser som hon kan ha för att hedra den viktig händelse. Om hon verkar ganska fördomsfria, planera bort. Annars att se till att inkludera element som hon specifikt begär.

Parterna

Någon fyller 50 år gamla har förmodligen skaffat sig en liten armé av vänner, familjemedlemmar och andra nära och kära, så få dem tillsammans för en födelsedagsfest. Vara hänsynsfull; inte alla har en överraskningsfest. Vara kreativ av tjänstgör 50 cupcakes i stället för en tårta, eller fylla i foajén med 50 ballonger av celebrantens favoritfärg. Få barnen delaktiga genom att be dem för att ge en samling av 50 billig träffar--Gem, glänsande slantar eller knappar--de har kul presentera dessa till födelsedagsbarnet. Klä i kostymer från olika mode epoker i de senaste 50 åren kan, eller be alla komma klädd som en gammal stofil, komplett med sockerrör och vitt skägg.

Gag gåvor

Femtionde födelsedagar kvar förstklassigt foder för gag gåvor, men använder vissa känslighet med dessa. Vissa celebrants välkomnar och förvänta sig upptåg, medan andra kanske har ont känslor. Gag gåvor omfatta en kompakt emblazoned med frågan, "Fortfarande Sexy 50?" som avger en beundrande vissling när öppnas, en T-shirt läsning, "50 är inte gamla... Deprimerande, men inte gammal "eller en mugg skrivs ut med meddelandet,"Jag är inte 50! Jag är 18 32 års erfarenhet." Upptåg Rita godmodig skratt, garanterar en rolig dag för någon fyller 50 år gamla.

Genomtänkta presenter

Fira någons 50-årsdag med kvalitet presenterar som alltid kommer att hjälpa honom eller henne kom ihåg din speciell relation. Vinställ med några flaskor av det celebrant favorit vintage, badrockar i plysch, fina klockor och smycken göra bra val, men alltid innehålla en tankeväckande kort förklara dina bästa önskemål att göra nuet verkligt speciell.

Ta ansvar

Om du är den som fyller 50 år gamla, undvika en stor låt och ned på den stora dagen genom brainstorming sätt du skulle vilja fira tillfället. Milstolpe födelsedagar kan vara deprimerande om de inte går som planerat och det säkraste sättet att undvika besvikelse är att förbereda. Vid 50 är du säker på att ha en favorit massage terapeut, Frisör eller barbershop i stan, så boka ompysslad tidigare på dagen för att få det igång rätt. Tillbringa en stund bläddra bland gamla fotoalbum eller årsböcker, må bra om ditt liv prestationer och upplevelser. Unna dig en privat kopp kaffe, funderade över drömmar och mål som du arbetar fortfarande mot. Här är ytterligare 50 år.