mynewspapers.net

Idéer för liten trädgård stängsel

Idéer för liten trädgård stängsel


När plantera en liten trädgård--som en köksträdgård--du omger den med ett staket för att avskräcka djuren från invaderar och förstör dina växter. En privatlivet staket är inte lämplig för ett sådant område, som du förmodligen vill visa trädgården. Istället bör du installera ett staket som gör att du kan se din trädgård och fortfarande ger skydd som du önskar.

Staket

Skydda din trädgård och lägga till ett dekorativt element med ett staket. Dessa stängsel är tillverkade av vertikala pålar som fästs på två horisontella brädor på toppen och botten av staketet. Strejkvakter fördelas, så att du kan se igenom stängslet. En strejkvakt grind mellan två sektioner kan lätt ta sig till din trädgård. Dessa stängsel är traditionellt gjorda av trä, även en tillverkad av vinyl är ett mer hållbara alternativ.

Kedjelänk

Även om dessa stängsel inte kanske de mest attraktiva, ger de verkligen skydd och möjliggöra för dig att visa din trädgård. Metall inlägg infogas i marken och en vävd, zig-zag-formad förzinkade eller stål-coated wire är kopplad till polackerna, att skapa en skyddande barriär runt det angivna området. Dessa stängsel är vanligtvis silver i färg, men kabeln kan täckas med ett färgat gummi beläggning, vilket ger stängslet färg. Kedja länk staket är mycket hållbara och hålla flera typer av critters borta.

Split Rail

Dessa staket användes ursprungligen av jordbrukare för att hålla sina djur som finns på deras egendom. Precis som de hålla de djur som är i ett utrymme, kan de också hindra djur från att komma in ett blanksteg. Split-rail stängsel är tillverkade av polacker som infogas i marken, som används för att stödja två horisontella skenor--en högst upp på staketet och en i botten. Trä och vinyl är de material som används för split-järnväg staket. De ger minimal Visa hinder medan att hålla skadedjur borta från dina växter.

Sten staket

Medan du inte kommer att kunna se genom ett staket av sten, kommer du att kunna se över det och din trädgård verkligen skyddas. Om din gård har en stor mängd stenar, helt enkelt samla dem att använda för ditt staket, eller du kan köpa stenar från ett hem förbättring butik. För att konstruera detta staket, helt enkelt stapla stenar ovanpå varandra tills du når önskad höjd. Denna typ av staket som kommer att lägga till den naturliga skönheten i din trädgård och kommer att pågå under en längre tid.