mynewspapers.net

Idéer för licenser för talangjakten deltagare

Idéer för licenser för talangjakten deltagare


Om du organiserar en talangjakt för en skola, kontoret eller en släktträff, är det viktigt att erkänna personer för att delta. För personer som inte vinner topplaceringarna, kommer att intyg om deltagande erkänna sina talanger och gratulera deras prestanda. Att skapa award certifikat för talangjakten deltagare har inte vara utstuderad strävan, men att skapa unika certifikat kan kräva vissa kreativitet.

Officiella papper certifikat

Idéer för licenser för talangjakten deltagare


En officiella papper intyg om deltagande bör vara utformad som ett viktigt dokument. Visa titel av award, som "Deltagarbevis," överst i certifikatet i stora bokstäver. Skriva eller skriva ut den persons namn på certifikatet under dess titel. Liknar ett diplom, certifikatet bör ha en elegant gräns och, om möjligt, på institutionen som tilldelar det officiella stämpel ska placeras längst ned på sidan. Få huvudet av det upphandlande organet, till exempel rektor, att underteckna utmärkelsen att lägga legitimitet.

Stjärnigt certifikatStjärnigt certifikat är en kreativ twist på det officiella papper certifikatet och betonar deltagarnas "star kvaliteter." Klippa stjärna former av tjockt papper, till exempel kortpapp. Dekorera stjärnan hur du vill med glitter, färgade markörer, klistermärken, etc. Skriver den officiella titeln av award, som "Du är en stjärna!" eller "Intyg om deltagande i Redbarn School's Got Talent" överst på stjärnan. Under titeln, skriva personens namn. Om möjligt, har chefen för upphandlande organ tecknet längst ned i stjärnan att ge legitimitet.

Frukt certifikat

Idéer för licenser för talangjakten deltagare


Med frukt som basen av din vinstandelsbevis kommer att se till att alla deltagare minst lämna med något slags söt belöning. Skriva ut eller skriva award informationen på små delar av papper. Informationen bör innehålla titeln på intyget, namnet på evenemanget, individens namn och, om möjligt, undertecknandet av chefen för tilldelning organ. Koppla information till en ananas, äpple, mango eller någon annan stor frukt med tejp eller knyta den på med snöre.

Tema certifikat

Idéer för licenser för talangjakten deltagare


Om talangjakten har någon form av tema, kan intygen utformas med detta tema i åtanke. Till exempel om talangjakten är märkt som "Redbarn skolans årliga jul Talent Show", bör sedan certifikat återspegla Jultemat. Lägga till delar av temat i certifikatets dekorationer eller i den grundläggande formen av certifikatet. Till exempel skära strumpa former av tjockt papper för jul tema visar talang. För en Halloween talangjakt, kan certifikat kopplas till små pumpor. Om talangjakten har en USA-tema, bifoga intyg till mini amerikanska flaggor.