mynewspapers.net

Idéer för lätt hantverk att göra & sälja hemma

Idéer för lätt hantverk att göra & sälja hemma


Att tillverka och sälja hantverk från hem är ett roligt och avkopplande sätt för stay-at-home mammor att tjäna extra pengar. Det kan också vara en lukrativ inkomstkälla för en driven hantverkare som vet hur att marknadsföra sina produkter rätt. En av de första sakerna någon wannabe craft säljaren måste göra är naturligtvis bestämma produkter att tillverka och sälja. Viktigt är att införliva dina talanger och intressen till något du älskar att göra. Du kan experimentera med ett antal hantverk innan du hittar rätta för dig.

Magneter

Idéer för lätt hantverk att göra & sälja hemma


Magneterna är lätt att göra och relativt låg kostnad. Detta är ett bra hantverk för första timers. Det finns flera sätt att skapa magneter hemma, innebär det enklaste jumbo, platt-glass kulor säljs för blomsterarrangemang. Helt enkelt limma bilden på baksidan av dessa kulor med ett lim som torkar klart och sedan lägga till magnetiska strippa på baksidan. Det var allt.

Trä hantverk

Idéer för lätt hantverk att göra & sälja hemma


De flesta hobbybutiker har ett urval av oavslutade trä objekt, inklusive kistor, plack, kors, fågelhus och tavelramar. Detta är ett bra sätt att vara kreativ. Bara välja en trä objekt och Föreställ dig möjligheterna. Fotoramar och smyckeskrin är alltid populära hantverk. Vad göra, du bara vara konstnärliga och kreativa. Om det är något någon skulle kunna sätta ihop, finns det ingen anledning de skulle bry sig med ditt objekt.

Plushes

Idéer för lätt hantverk att göra & sälja hemma


Oavsett om du sticka, virka eller sy mjukisdjur, är du säker att kunna uttrycka dig på ett kommersiellt sätt. Många små plysch leksak företag, som fula dockor och jätte mikrober, började som en hobby och blev framgångsrika företag. Även som en liten hantverkare, du sannolikt att få mycket originell hantverk som dessa märkte på större Bloggar, vilket kan vara ett stort uppsving för din försäljning. Helt enkelt skapa en design, få dina nålar kommer och sedan få fyllning.

Badprodukter

Idéer för lätt hantverk att göra & sälja hemma


Badprodukter är dyra i vissa butiker, men förvånansvärt lätt att göra. Några av dessa kräver en hög initial investering, som eteriska oljor kan kosta en hel del och är nödvändiga för dofter. Ändå är det en lätt marknad och något du kan också ge som present och använda hemma. Tänk bara på att design fina förpackningar så att de kan presenteras som gåvor, eftersom detta är en stor del av den bad produktmarknaden. Vanliga ingredienser inkluderar kakaosmör, sheasmör, EPSOMSALT, blommor, eteriska oljor, borax, Kastilien tvål och mer. Det finns hundratals webbplatser som erbjuder recept på hur man gör dessa produkter, så få kommer.

Kläder

Idéer för lätt hantverk att göra & sälja hemma


Alla bär kläder och några som deras är mycket annorlunda än andra människor. Om du alltid klädd lite annorlunda eller om du alltid velat bli en modedesigner, är här ett utmärkt tillfälle för dig. För att göra kläder hantverk, måste du göra saker som inte är tillgängliga någon annanstans. Om du sticka eller sy, var noga med att göra stilar som är alla dina egna. Om du har möjlighet att screen tryckta produkter, komma med unika meddelanden eller mönster. En lätt marknad att tjäna pengar i är kläder anpassning, där människor skicka deras tees eller andra kläder och du förvandla det till något nytt. Korsetter, täcken och klänningar från T-shirts är alla ganska lätt hantverk som ser bra ut och kan ta in bra inkomst. Och glöm inte att barn och husdjur. Hund kläder och babykläder har sky lavinartat i popularitet under det senaste decenniet och visar inte några tecken på stopp.

Smycken

Idéer för lätt hantverk att göra & sälja hemma


Om du har aldrig funderat på att göra smycken innan du kan bli förvånad över hur lätt och hur kreativ är det. Förbi din lokala hantverk butik och kolla in de verktyg och tillbehör för smycken beslutsfattare. Du kan välja att bara hålla med premade charm i butiken eller du kan skapa dina egna. Smycken kan göras av praktiskt taget vad som helst, inklusive fjädrar, tyg, kreditkort, även piller, så låt fantasin gå vilt!

Håraccessoarer

Idéer för lätt hantverk att göra & sälja hemma


Som smycken är hårtillbehör en lätt båt som har en enorm avkastning på investeringen. Blomma hårspännen och befjädrade hår band är ganska snygg och relativt billigt att göra. Helt enkelt hitta den grundläggande hår bitar du hantverk med och sedan limma eller sy din kreativa stil på dem.