mynewspapers.net

Idéer för kreativa foto julkortNär familjer eller grupper får tillsammans göra jul foto kort, de normalt sätta på sina bästa kläder, gå till en professionell fotograf och välja den bästa bild tagen vid det sammanträdet. Den traditionella foto julkort är effektiv och tankeväckande, men om du anser idéer för kreativa foto julkort, då du kan komma med något som är minnesvärda också. Det kan vara intressant och roligt att spendera tid kommer med foto julkort att alla mottagarna kommer att minnas.

Filmtema

Människor som förväntar sig den professionella bilden som din foto julkort skulle bli förvånad om din foto likvidation är ett nytt antagande av en scen från din favorit julfilm. Filmer som "A Christmas Story", "It's A Wonderful Life" och "A Christmas Carol" har scener som är igenkännbar för många av de människor du känner. Skapa dina egna kostymer, apparater och rekvisita för att göra bilden ser ut som filmen. Var noga med att alla kan se dina ansikten i den slutliga bilden.

Collage

En jul bild kan göra en minnesvärd fotokort, men flera bilder i ett kollage tillsammans kan göra ett unikt jul erbjudande. Du kan skapa ett collage av bilder på familjemedlemmar gör olika roliga eller ens pinsamma saker, eller du kan använda bilder från senaste julfirande i collage. Publiken inte collage med för många bilder, eftersom det gör det svårt att urskilja några detaljer. En extra funktion kan vara att sätta bildens år i en av dess hörn.

Klippa och klistra

Använda ett fotoredigeringsprogram datorprogram för att sätta din familjs ansikten på cartoon tecken organ. Om du är osäker på hur du använder en dator fotoredigering program, sedan hyra en grafisk designer för att göra det åt dig, eller be en vän som är bekant med hur man använder ett sådant program. Du kan även ha din familj i olika scener som på månen, under vatten eller i luften. Har familjen Posen till att effekten ser mer intressant. Till exempel om familjen är tänkt för att vara under vatten, då har alla hålla näsan och gör det ser ut som de håller andan.