mynewspapers.net

Idéer för kort med en cricut

Idéer för kort med en cricut


Om du crafting ett snabbt kort för en nära anhörig eller att göra flera att ge eller sälja, att ha en Cricut att klippa ut bilder kan lägga till tecken till ditt nästa kort projekt. Cricut kommer att skära ut bara om någon form som du har en patron. Vissa bilder kan läggas i lager för att skapa en tredimensionell effekt medan andra är grundläggande silhouette bilder. Att göra kort med en Cricut sparar klippa tid och lägger till alternativ med sin förmåga att skära intrikata detaljer.

Tvådimensionell kort

Styckning grundläggande silhouette bilder från Cricut och följa dem på insidan och utsidan av kortet skapar en tvådimensionell kort. Platt accenter kan läggas för att skapa detaljer. Till exempel om du gör en silhuett av en brudklänning för framsidan av ett inbjudningskort, skulle lägga till paljetter, glitter eller en utskuren av en bukett skapa detalj till kortet samtidigt som det två dimensionell. Tvådimensionell kort är perfekt för utskick eftersom de passar lätt in i ett kuvert.

Tredimensionella kort

Vissa konstruktioner som ingår i Cricut patronerna är skiktade bilder. Utskärningar låg ovanpå varandra för att skapa en detaljerad bild när du är klar. Förvandla dessa lager till en tredimensionell bild på ett kort genom att lägga till små bitar av skum mellan varje lager. Foam kärna gör att varje lager för att sitta framför sist och bilden då blir tredimensionell. Tredimensionella detaljer som pärlor, pom-poms och andra scrapbook fynd kan läggas för ytterligare detaljer och dimension.

Pop-up-kort

Använda Cricut utskärningar för att skapa ett popup-kort. Enkel pop-up-kort är skapade genom att vika papper, skära två slitsar på den vikta kanten och vrida den skurna skåran på insidan av papperet. Detta skapar en inverterad notch av dyker upp på insidan av kortet när det öppnas. Snitten måste skäras brett nog apart och tillräckligt djupt in i den vikta kanten för att rymma cutout du planerar att placera på den. När papperet är öppen, du kan följa ett utklipp på den inverterade notch och det kommer att dyka upp när kortet öppnas. Det vikta papperet bör följas en cover eller yttre kort att dölja den inverterade skåran. Flera Hack och utskärningar kan läggas på insidan av kortet för att skapa flera pop ups i ett kort.

Flytta delar kort

Den Cricut skiktad cutouts är idealisk för att skapa ett kort med rörliga delar. Att ge en kort som har en sparkande ben eller flytta ögonen kommer garanterat att bli en hit. Lägga till en flik i del av bilden som kommer att flytta. Fliken är inklämt mellan täcka av kortet och insidan papper av kortet och är kopplad till den rörliga delen så att när slutet av fliken dras, delen rör sig upp och ner, sida till sida eller till och med diagonalt över insidan eller utanför kortet.