mynewspapers.net

Idéer för kök keramiska kakel backsplash

Idéer för kök keramiska kakel backsplash


Ett kök backsplash, vägg ytan ovanför spisen, kan vara både funktionella och snygga. Backsplash fångar mat och vätskor som kan splatter och lämna oattraktiva fläckar på andra kök väggen ytbehandlar, och det kan också vara en smart designelement. Keramiska plattor är en populär, budget-vänliga alternativ för ett kök backsplash på grund av dess mångsidighet.

Golv Inspiration

Om du har en keramiska plattor köksgolvet, använda en identisk färg och mönster för din backsplash. Matchande färger och mönster på väggar och golv bidrar till att skapa en sammanhängande design. Om du arbetar med en upptagen mönster eller ovanligt ljusa färgade kakel, tillämpa backsplash bakom området kokplatta och använda en solid, Matt textur som rostfritt stål för att täcka resten av väggarna i ditt kök. Detta hjälper till att mjuka upp texturer och toner i din design.

Väggmålning

Skapa en väggmålning med keramiska plattor på din backsplash att lägga till en konstnärlig touch till ditt kök. Standard kakel väggmålning paketet levereras med en uppsättning av stora fyrkanter som utgör väggmålning bild och bitar av accent kakel med samma tema som väggmålning. En väggmålning kakel backsplash, dock, kanske inte fungerar om du är på en stram budget som kostnader per kvadratfot är upp till 10 gånger kostnaden för traditionella keramiska plattor.

Målade Stencil Backsplash

För att skapa din egen dekorerade accent kakel, köpa akrylfärger, klart glas vätska, penslar och stenciler. Placera stencil design över en oavslutad bit av keramiska plattor. Fyll i stencilen med din önskade färger med pensel. Finish kakel med klart glas vätska och anges det för att torka. När din kakel bitar är torra, är de redo att monteras på din backsplash.