mynewspapers.net

Idéer för klass återträff program

Idéer för klass återträff program


En klass återträff ger gamla vänner från skolan en chans att få ihop vart tionde år eller så. Klass återföreningar kan inkludera en helg full av aktiviteter och festligheter, men höjdpunkten är vanligtvis en kväll med middag och ett program för att välkomna tillbaka alumni. Om du är en del av en reunion och letar efter idéer för programmet, du har många val som kommer att underhålla reunion gäster eller skicka dem ner Memory Lane.

Visa bildspel

Sätta ihop ett bildspel fylld med bilder från förflutnan. Be klasskamrater att lämna in bilder de tog under skolåren och ordna dem i en presentation. Skanna in dem i datorn och returnera bilderna så snart du är klar med dem. Din klasskompis kommer vill ha dem tillbaka.

Hyllning

Inkludera en hyllning för studenter som har gått bort, oavsett om de dog under skolåren eller efter examen. Du kan inkludera en skriftlig hyllning till dessa personer i någon allmosor för kvällen, eller du kan ta sina bilder i bildspelet; Lägg till bilderna den klasskamrats namn och år av bortgång.

Utmärkelser

Fråga de som kommer den återförening att fylla i en liten enkät som innehåller frågor som hänför sig till den dag de var gifta, hur många barn eller barnbarn de har, var de bor och sådant, och returnera den till dig via e-post före återföreningen. Under festligheterna, dela ut utmärkelser för den examen som har varit gift den längsta, som har de flesta barn eller vem har gjort den längsta resan återföreningen. Fråga vinnaren att komma till scenen för att ta emot ett pris. Se till att priserna är något vinnare kan transportera hem lätt, till exempel en T-shirt från din skola.

Högtalare

Be en klasskamrat eller f.d. lärare att lägga fram ett kort tal eller meddelande som presenteras under programmet. Be personen att tala om något som är gripande, humoristiska eller inspirerande om denna grupp. Begränsa anförandet till 15 minuter eller mindre för att undvika att förlora gästernas uppmärksamhet.

Antar att klasskamrat

När gästerna kommer in Réunion, be var och en att skriva något om sig själva som andra inte kan förvänta sig, såsom kandidaten har bestigit Mount Everest. Se till att de släpper deras namn på papper. Har emcee ställa frågor ibland stänkte hela kvällen och se om klasskamrater kan gissa vem av dem har uppnått det oväntade.