mynewspapers.net

Idéer för kemi tatueringar

Idéer för kemi tatueringar


Tatueringar är ofta livslångt åtaganden, och bör övervägas noga innan de genomförs. Många människor vill ha sina tatueringar har innebörd, att representera någon aspekt av livet som är viktigt för dem. Om du är en kemist eller intresserade av kemi, en tatuering som representerar din favorit del av vetenskapen ger en stor konversation lappar.

DNA

En tatuering att funktioner DNA kan skapa ett intressant utseende för någon del av kroppen. Du kan varva DNA runt hela armen eller bara din handled, runt ryggen eller runt fotleden. Denna tatuering kan vara färgstark eller svart och vitt. Om du är en kvinna, kan du lägga till en feminin touch genom att avsluta den DNA-strängen som om den är gjord av menyfliksområdet. Denna tatuering kan integreras in i och runt andra tatueringar eller kan vara en fristående.

Tror (periodvis)

Om du älskar vetenskap och strävan efter kunskap, överväga en tatuering som förlägger tre delar av periodiska--torium, Indium och kalium--bredvid varandra. Symbolerna för dessa element stavas "Tror," Skicka ett meddelande att kemi kräver eftertanke. Denna tatuering fungerar som en större bit på ryggen eller som ett mindre märke på handleden eller fotleden. Det kan vara diskret och fortfarande professionell, beroende på var du få den.

Väteatomen

Du kan få en tatuering av en väteatom att fira den mest grundläggande av Atom enheter. Tatueringen kan införliva färg eller i svartvitt. Du kan uttrycka din kreativitet genom att utforma en specialiserad titt för elektroner eller protoner. Denna tatuering kan uttrycka tanken att små saker roll, och att allt, stora som små, har samma byggstenar, idéer som kan vara ödmjuk.

Molekyler

Som kemist är det troligt att du har en molekyl som du har en viss samhörighet. Om så är fallet, du visar din kärlek till det med en tatuering. Du kan använda en enkel stick molekylstruktur tatuering eller utnyttja den boll-och-stick modellen, beroende på dina önskemål. Du kan införliva färg eller lämna den svartvita. Du kan i detalj en komplicerad molekyl, som D-lysergic acid diethlyamide, eller gå med något mer grundläggande, till exempel den molekylära strukturen för vatten, beroende på det meddelande du vill uttrycka.