mynewspapers.net

Idéer för inredde ett 9-åringens sovrum

Idéer för inredde ett 9-åringens sovrum


Nio-åringar skifta enkelt mellan magiska tänkande och mognad. Vid 9 är ett sovrum för designa rymdstationer, tränar piruetter och kura ihop sig i sängen med några uppstoppade djur och en favoritbok. Någon redecorating du gör med din 9-åring bör möjliggöra tillväxt av en liten unge som snart nog kommer att bli en fullfjädrad tonåring.

Pop Art alternativet

Lavalampor, Pop konst och tecknade vägg affischer, stänk av varm rosa, elektrisk blå eller limegrön, en favorit fotografi blåses upp in i en vägg väggmålning---alla dessa glädje en preteen och översätta väl till en eventuell tonåring rum. Popkonst är vanvördig och roligt, ljusa och fet, ibland påstridig och full av energi---precis som en 9-åring. Ram en Roy Lichtenstein affisch i ljusa lackerat trä. Eller jaga för en bit tecknad konst tryckt på tyg och hänga den på en Ramlösa bår. Använda konsten för att färga rummet. Klä sängen i solid, ljusa plåt och täcka kuddar i kontrasterande färger. Ett täcke får en ansiktslyftning med en dubbelsidig bomull eller satin tvättbart överdrag. Täcket träder i stället för underlakan och dras upp för att göra sängen. Ett shag område rug lägger till textur i golvet och harts sänglampa som liknar en dunge av kristallerna reflekterar ljus över hela rummet när en stor spegel hänger bakom den.

Lite av detta och att

Skura vinden; RAID-garaget; samla in coola grejer från hela huset att återvinna; och få ut limpistol och färg. En druva lila vägg ger en dramatisk bakgrund till ett rum med "skräp butik chic." Pinne keramiska blommor och band runt en oval golvet spegel. En Divan får en pumpa sammet madrasskydd och stora tie-färgade sammet kuddar som dubbelt så golvet sittplatser. Måla en gammal hylla pumpa eller lime och placera älskade bibelots, inramade Fotografier, skolan troféer och bra böcker på hyllorna. Häng en tyll balett dräkt på baksidan av dörren och en ljuskrona med färgade dinglar över sängen. Ett fönster blir en solid-färg romerska nyans, en annan en mönstrad ballong skugga. Mellan dem, hänga klar plast foto ärmar som nå till golvet för bilder av vänner och familj. Över skrivbordet blir en gammal tavelram målade i ränder och fylld med kork kakel en anslagstavla med nyckelpiga och fjäril push pins.

Rock dygnet runt

Några killar som en liten grunge och mycket av heavy metal. Måla väggar och tak i en pojkes rum en sueded ljusgrå. Använda väggen papper eller faux färg för att skapa en vägg bakom sängen---om du inte är lycklig nog att ha tegelväggar. Slänga några beanbag stolar på en bare polerat trä golv och hänga elgitarrer på väggarna. Noggrant måla några flame konst på väggen så det "ramar" instrumentet när det hänger på plats. Jakten på vintage rock 'n roll affischer online och ram en eller två till väggarna. Använda musik sängkläder---om du hittar tema lakan, sy två tillsammans för ett påslakan. Förvandla gamla konsert T-shirts till örngott. Lägga till en metall-inramade anslagstavla för biljett stubbar och en trumma för störning med vänner--- och sedan flytta tills din son går till college.