mynewspapers.net

Idéer för inbjudningar för en 21: a födelsedag

Idéer för inbjudningar för en 21: a födelsedag


Din 21-årsdag öppnar upp resten av dörrarna till vuxenvärlden till dig. Fira det liksom milestone är. Få dina gäster upphetsad i god tid med kreativa inbjudningar. Mycket av firandet av en 21: a födelsedag kretsar kring alkohol, så kom ihåg att ha en utsedd förare eller förare radat upp innan du börjar planera din fest.

Poker Party

Att lagligt spela och dricka är vad som gör denna födelsedag så speciell. Värd en poker party hemma är ett säkert sätt att njuta av din 21-årsdag. Skapa inbjudningar från en gammal kortlek. Jumbo-storlek nyhet kort finns tillgängliga för en större och mer slående inbjuder. Skriva ut dina inbjudningar på dekorativa papper som har färgerna på den. Klipp ut dem till samma storlek som dina kort---användning ett kort som en mall. Limma varje inbjudan på baksidan av ett kort. Dessa kort är den perfekta storleken för utskick, och låta alla veta vad som väntar på din fest. Använda pokermarker för en udda inbjudan. Med en permanent spritpenna, sätta en bit av information om din fest per chip. Använd så många som du behöver, att se till att du berätta dina gäster ditt namn, datum, plats, tid och allt annat de behöver veta. Placera alla marker i en robust kuvert och kontrollera med posten innan utskick.

Klubbverksamhet

Om du planerar att slå klubbarna för din födelsedag, välja inbjudningar att återspegla detta. Göra ett kort som ser ut som en jätte oliv. Vik ett blad av grönt kort lager på mitten. Skär ut en oval oliv form, noga med för att lämna del av luckan intakt. Limma en bit rött kort stock till toppen för kryddpeppar. Skriva ut inbjudan på insidan. Eller, du kan ha din egen dryck glasunderlägg tryckt eller köpa förtryckt dem från en part butik. Välj en design för framsidan och ha festen Detaljer tryckt på baksidan. Eller fyll i din information med elegant utseende gel pennor om använder de förtryckta versionerna.

Snapsglas

Skicka dina gäster en inbjudan som kommer att påminna dem om det roliga de hade, långt efter att festen är över. Beställa snapsglas custom-graverade med ditt namn och födelsedag. Maila eller lägga fram glasen i en liten ruta med en kort bifogade förteckning över resten av partiet detaljer. Eller, gravera din egen glasögon med en gravyr kit från en farkost butik. Om riktiga glasögon är ut av din budget, köper pärlband med plast snapsglas bifogas, finns på de flesta parti butiker. Skriva ut din inbjudan på en pappersremsa lika lång som glaset. Rulla och infoga inbjudningar inuti en av snapsglas på varje halsband innan att ge dem till dina gäster i person. Räkna med en hel del av dessa att bäras på din fest.