mynewspapers.net

Idéer för hyllor för Bunny burar i en Bunny lada

Idéer för hyllor för Bunny burar i en Bunny lada


Loppet av en kanin Lada är maximerad genom orientering kanin burar lodrätt på hyllorna. Om du planerar att höja kaniner och förbereder ditt barn, är det möjligt att undvika att bygga utarbeta trä hutches eller hyllor, vilket är dyrt och tidskrävande. Flera enkla alternativ kommer att förse dig med hyllor som är hållbara, prisvärda och okomplicerad att bygga.

PVC-rör

En grundläggande ram gjord av polyvinylklorid rören gör att du kan lägga på hyllan bunny burar genom att hänga dem. Ramen är byggd med kolumner med motsvarande tvärstag på fram- och baksidan. Två avsnitt av små rör som är något längre än djupet av ramen är drev igenom de bästa sidorna av buren. Dessa ledningar ställs sedan ovanpå till korset stänger att säkra buren på plats. För att gå samman bitar av PVC-rör till skapa din ram, Använd drag-och stötinrättningar, tees och fyra-vägs kopplingar. Limma alla skarvar ihop PVC pipe cement.

Industriella tråd hyllor

Svetsade trådhyllor är grundläggande, inga krusiduller enheter som vanligen används för industriell eller kommersiell lagring. Husägare också använda dem i sina garage för lagring. Trådhyllor kommer omonterad och ställs upp genom att låsa hyllor på hörnstolparna. Det är också möjligt att justera hyllorna för att möta höjden på din kanin burar. Enheter finns på hem förbättring och bygg butiker.

Plankor

Använda spånskiva eller plywood plankor för att göra billiga hyllor som kräver mycket lite konstruktion. En möjlighet att stödja plankorna med hyllkonsoller som skruva i väggen. För lätt hylla höjdjustering, överväga fästen som passar in i spår som skruvas på väggen. Alternativt kan plankorna stödjas inom travar av breeze block. I båda fallen bör de bästa sidorna av plankorna som kommer i kontakt med kanin burar täckas med linoleum att förhindra fuktskador. Om du vill måla eller färga hyllorna, bara måla sidorna som inte kommer i kontakt med burar.