mynewspapers.net

Idéer för hur man dekorera Cupcakes

Idéer för hur man dekorera Cupcakes


Cupcakes är en av de mest mångsidiga och bekväma desserter vanligen görs idag. Från grundläggande smaker som vanilj och choklad som tilltalar barn till upscale bagerier säljer espresso kola och hallon maräng för vuxna, kommer cupcake i en till synes obegränsad mängd. Gör din egen cupcakes sticker ut genom att lägga till speciella dekorativa inslag i en enkel enkel lager av glasyr.

Våren/sommaren-tema muffins

Om du har en sommar födelsedagsfest eller picknick att få cupcakes till, prova att sätta några pizazz i din dekorationer som kommer att glädja gästerna. För cupcakes att lägga lite av citrus sötma till en varm dag, placera en kanderad orange skiva ovanpå och använda ett vanilj glasyr tips för att göra en tunn kant runt dess kant. Skapa beach-tema muffins med frosting upp, damma av det med graham kracker smulor (för sand) och toppa med en marsipan sjöstjärna. Gör dina cupcakes ser ut som solrosor med hjälp av en liten spets till göra rader av gul glasyr (för kronblad) och fyll centrum med choklad täckt solrosfrön.

Vinter/Höst-tema muffins

Gör en cupcake med en snögubbe topper. Frost kakan med vanilj och plopp på en marshmallow för hans kropp. Halvera en annan marshmallow och använda glasyr för att lägga den ovanpå den första en. Ge honom en hatt med hjälp av en liten, rund choklad mint godis och choklad strössel för ögon. För en näsa, klipp svansen av en gummy fisk och koppla den till en marshmallow med glasyr. För att hedra cider säsong, göra muffins som ser ut som toppen av ett äpple. Frost med röd glasyr, infoga en mini kringla pinne för stammen och skär ett blad från gröna sour candy band.

Glasyr Tips och mönster

Om du inte vill lägga till extra utsmyckning till dina cupcakes, kan du fortfarande göra mer än bara sprids på vit eller brun glasyr. Spela med färg. Allt som krävs är ett par sandskädda av karamellfärg tillsätts vanilj frosting att göra en ljus färg som dyker eller en ganska känslig färg perfekt för våren eller en flickas tebjudning. Experimentera med olika glasyr tips. Glasyr tips finns i många olika storlekar och mönster. Om du "dot" glasyr på cupcake har du en omedelbar vacker design. Om du rör glasyr på med spetsen på ditt val kan du skapa texturerat virvlar och cirklar.

Anpassa

Anpassa kan ta lite övning, men cupcakes kan göra platshållare för någon part. Gästerna kommer att få en kick av att se sitt namn på en cupcake reserverade för dem. Frost din tårta och helt enkelt pipe namn i en kontrasterande färg. Eller för ett barns födelsedag, rita på enkla ansikten och skriv namn under.