mynewspapers.net

Idéer för höstens blommor bord CenterpiecesSkapa en skörd-inspirerade hösten blommig höjdpunkten använda faux eller färska blommor. Designa en varm och välkomnande middagsbjudning, Halloween eller tacksägelse tabellen med kryddig-färgade höstblommor som krysantemum, nejlikor, Riddarsporrar, Gerber prästkragar, rosor, astrar och anemoner. Charmiga handgjorda höjdpunkten arrangemang gör också tankeväckande värdinna och inflyttningsfest gåvor.

Vintage-inspirerade arrangemang

Skapa en fantastisk höst-färgade blommiga arrangemang med ett vintage fartyg. Välj en antik porslin SOCKERSKÅL eller te kruka med guld accenter och delikat orange, röda och gula blommönster. Fyll vintage skatten med vatten och en blandning av höst-inspirerade blommor, vinrött och gula rosor, orange ranunculus, guld krysantemum och några kvistar av röda bär. Surround blommig höjdpunkten med vintage guld Ljusstakar fyllda med djupa röda taper ljus, som kommer att kasta ett mjukt sken över middagsbordet.

Pumpa blomkruka

Skapa en kvintessensen höstens viktigaste inslaget genom att omvandla en pumpa till en charmiga flower pot. Skär toppen av en stor krämig vit eller livliga orange pumpa och gröp ur insidan. Blötlägg en blommig skum block i ljummet vatten och placera den i den urholkade pumpan. Fylla i enkla centrum genom att infoga stjälkar av krysantemum, baby's breath, astrar, skörd-färgade och orange rosor i skummet att skapa en höst-inspirerad bukett. Förbättra det viktigaste inslaget genom att placera flera verkliga eller falska höstlöv runt det, tillsammans med några naturliga eller guld spray-målade kottar och äpplen.

Rustik trådkorg

Skapa en rustik, land-inspirerade stommen med höstliga element. Linje ett slitna trådkorg med ett lager av ark moss. Fyll en liten plastbehållare med ett block av vatten-indränkt blommig skum och placera det i mitten av korgen. Ställ in små kalebasser och mini pumpor runt behållaren, så de kan ses genom sidorna av trådkorg. Sätt in stjälkar av orange tulpaner, solrosor, bitterljuv och vinröda rosor i blommig skummet. Du kan accent i korg centrum med ytterligare gul, orange och grönt kalebasser och olika stora vita och orange pumpor.