mynewspapers.net

Idéer för hörnet Gas spisarBraskaminer lägga till värme och romantik i ett rum, men underhåll krävs för att hålla jämna steg med en vedeldad spis är en turn-off för vissa villaägare. En gasspis är ett lättskött alternativ till traditionella spisar vedeldning hörnet gas spisar lägga till atmosfär i ett rum utan dominerar utrymmet. Integrera din hörnet gasspis i din totala rummet design att skapa ett sömlöst sammanhängande utrymme som är snygga och funktionella.

Rustik design

Idéer för hörnet Gas spisar


Traditionell hörnet gas spisar inkluderar svart eller järn förbränningskammare och accenter metal i glänsande guld-tonade mässing. Även om äldre gas spisar kan göra ett rum känns daterat, införliva en rustik hörnet gasspis i din rum design skapar en mysig, tidlösa plats som är full av värme. Uppmärksamma din hörnet spis med en sten spis surround som sträcker sig från eldstaden ända till taket. För en äldre, woodsy utseende, välja rustika tegel; för en mer lantlig stil, välja stora stenhällar i olika nyanser av grått och brunt. Om du väljer för att fylla i hörnet med en öppen spis surround, springa en enkel trä mantel över surround för att lägga till lagringsenheter och införa en horisontell linje i det annars vertikalt utrymmet.

Samtida hörnet eldstäder

Idéer för hörnet Gas spisar


Gas spisar är idealisk för moderna utrymmen eftersom de erbjuder mer design mångsidighet än en vedeldad spis som kräver en robust hjärta och surround. Välj en lyft hörnet eldstad som är upphängd 1 till 2 fot från marken för en minimalistisk look; några hängande mönster fästa på hörnet väggen och inkluderar en sluten brännkammare medan andra är inbyggd i och upphängd i taket en större eldstad. I stället för tucking din corning spis på baksidan av ett hörn, föra den till det yttre hörnet av en åtskiljande mur som skiljer två rum; välja en öppen hörnet spis som rymmer en liten, ljus-liknande brand eller en sluten hörnet spis som finns med glaspaneler för större bränder.

Alternativa omger

Även om traditionell spis omger är gjorda av sten eller tegel, alternativa material som lera eller stuckatur lägga till åtskillnad i hörnet eldstad. Hämtar inspiration från traditionell sydvästra design och rama in din hörnet spis med en kiva eller bikupa surround tillverkad av prefabricerade gipsavgjutningar; accent eldstaden med färgglada lera keramik eller ljust vävda bonader på en autentisk look. Om din estetiska är mer moderna, linje väggen bakom din hörnet gasspis med stora ark av metall för ett ljus, reflekterande alternativ. koppar erbjuder ett varmt sken medan borstad nickel eller rostfritt stål är ett mer monokromatiska alternativ för moderna utrymmen.