mynewspapers.net

Idéer för Hip Hop dans kostymer

Idéer för Hip Hop dans kostymer


Från glittrande vanligt skjortor och byxor, hip hop dans kläder har en urban stil som bara ibland något är utklädd. Sedan dans själv har sitt ursprung i låg inkomst områden, på vad som kan kallas "gator," återspeglar kläder detta vårdad klädsel. Från krumping till turfing till böjning, anställa alla härledda stilar av hiphop också liknande kläder. Kläderna har villkor--de måste vara lätt att röra sig i, oavsett om flexibla eller tight, för att dansa med dem på.

Byxor

Byxor är i allmänhet gjorda av en jean material och baggy på män--nog så att de rida ner för att sitta på den bredaste delen av rumpan. Ett bälte är tillfälligt anställd, men aldrig dras åt för att hålla byxorna upp. Mager låga jeans har också blivit populära men oftast är tillverkade av ett stretchier material för att dansa i. Kvinnor använder ofta stretchig shorts i olika ljusa färger och mönster, kallas bytet shorts, när dansa. Om dräkten bärs av en ung flicka, är det dock lämpligare att klä henne i säckiga khaki byxor.

Underkläder

Underkläder är en viktig del av en hip hop dans kostym eftersom de visar ofta på grund av låga toppar eller säckiga byxor. En trikåer används oftast av kvinnor under deras byxor och topp, med tanke på byxorna rida ner ofta och bära utan topp men snarare bara Visa bodyen på deras torso. Underkläder bärs av manliga dansare består av boxershorts, snarare än kalsonger, med färg och mönster noggrant utvalda eftersom de ofta visar när man dansar.

Toppar

Baggy är nyckeln till toppar för hip hop dansare, särskilt för män. De tillåter rörelsefrihet för armar och överkropp, samt svalka kroppen när man dansar. Lång, överdimensionerade T-shirts i en mängd färger, eller vita, ärmlösa undertröja är nyckeln till en kostym. Bodyen bärs under byxorna används oftast av kvinnor som deras topp.

Tillbehör

Kvinnor använder ofta höga klackar med deras kostymer, medan män ofta bära skater eller löparskor, särskilt de som gör paus dancing. Länge silver och guld kedjor är ofta bärs av hip hop artister som också är i fältet rappa, men mindre anställd av dansare. Mindre kedjor och örhängen kan i guld eller silver för att lägga till några gnistrar i kostym utan att tynga ner dansare bäras. Armband och bangles bärs ofta av kvinnliga dansare. Hattar är gemensamma för både kvinnor och män när man dansar. normalt lutar kepsar av åt sidan.