mynewspapers.net

Idéer för heta Deli livsmedel

Idéer för heta Deli livsmedel


En deli, eller delibutiken är en mataffär som säljer en mängd olika redo att konsumera livsmedel. Ofta del av ett större företag, som en köttaffär eller livsmedelsbutik, delikatessbutiker säljer både kalla och varma livsmedel, som smörgåsar och soppa. En favorit bland många personer som söker en snabb, beredd middag eller lunch, det finns många varma livsmedel säljs till delikatessbutiker.

Varma smörgåsar

Servera ett utbud av varma smörgåsar förutom kalla smörgåsar skivat kött, ost och grönsaker. Kunder kommer att älska kyckling och kalvkött Parmesan smörgåsar, som är goda och kräver grundläggande ingredienserna i ost, kött och tomatsås. Servera dessa med heta pålägg, som kokt lök, paprika och champinjoner. Rostbiff är också läckra serveras varma med smält ost och en mängd olika bullar, såsom ost bullar, att välja mellan. Grillad ost är en stapelvara för unga kunder.

Kött

Många kunder gå till delikatessbutiker jakt på köttbaserade måltider. Ge en mängd olika kryddor för grundläggande hamburgare, korv och varm korv, som ketchup, gul, Dijon och kryddig senap, majonnäs, relish och hackad lök. Hel stekt kycklingar kan tas hem lätt av kunder att försörja hela familjer, medan kycklingvingar och Trumpinnar är lämpliga för individer. Etniska livsmedel, som indiska kyckling tikka masala och grekisk souvlaki, lägga till olika.

Vegetariska alternativ

Beståndet av din varma delikatessdisken med flera kött-fri måltid alternativ för vegetarianer. Lägga till en varm, rostade vegetabiliska smörgås på menyn och erbjuda aubergine Parmesan i stället för kyckling och kalvkött. Tofu och andra kött-ersättningsprodukter kan vara kokt i en mängd olika sätt, som bakat och stekt och serveras tillsammans med vegetariska smårätter. Bakverk fylld med ost, spenat och andra grönsaker gör stor vegetariska snacks.

Smårätter

Erbjuder varma smårätter att gå med på de varma livsmedel. Genomföra en soppa av dagen som du kan växla upp hela veckan; erbjuder smaker som kyckling Nudel, minestrone och trädgård grönsaker. Pommes frites och klyftpotatis åtnjuts av vuxna och barn, medan ris och grundläggande pasta, såsom spagetti, går väl vid sidan av kötträtter och varma smörgåsar. Erbjuda pita eller nan bröd som kan värmas upp i ugn, med indiska och grekiska rätter.