mynewspapers.net

Idéer för hemlagad utomhusleksaker

Idéer för hemlagad utomhusleksaker


Nästa gång du rengör ditt hus och samla saker för papperskorgen, leta efter något återanvändbara. Objekt från runt huset få en andra chans när du använder dem som utomhus dekorationer. Förvandla gamla kök objekt till en funky wind chime, eller göra ett fågelbad från gamla köksredskap. Använda idéer för att skapa hemmagjord utomhusleksaker för att förvandla papperskorgen till skatt.

Återanvända glasflaskor

Förvandla gamla glasflaskor till avdelare för en trädgård. Fyll flaskorna med sand eller smuts att ge dem mer stabilitet. Ordna flaskorna i raka linjer, skilja mellan olika typer av grödor eller som en avdelare mellan trädgården och resten av gården. För ett enhetligt utseende, använda flaskor av samma färg och form, till exempel grönt glas soda flaskor. För en mer ovanliga utseende, använda flaskor av olika storlekar och former.

Hängande fågelbad

Slå en gamla glas belysning armatur i en hängande fågel bad för din veranda. Använd en diamant borr för att borra hål i glaset. För runda eller cirkulär fixturer, använda tre hål jämnt fördelade runt glaset. Om armaturen har en kvadratisk eller rektangulär form, sedan borra ett hål på varje sida. Trä en tunn metall kedja eller tråd genom alla hål, vrida bitar tillsammans i centrum. Wrap trådarna runt ett längre stycke, eller bifoga kedjorna till en ny bit av tunga kedja. Hänga fågelmatare från verandan, med hjälp av kedjan.

Vindspel

Colanders har fler användningsområden än bara dränera pasta och spaghetti. Hålen i durkslag är rätt storlek och form för hängande och Visa objekt. Vända durkslag upp och ner med den böjda delen uppåt. Trä bitar av tydliga fiskelina genom hålen, knyta en knut på baksidan i durkslag. Hänga metall skedar, köksredskap och andra metallföremål från linjen och knyt en knut.

Blomsterrabatter

Ge en gammal huvudgavel och fotgavel nytt liv som en funky blomma säng i din trädgård. Skär två bitar av plywood samma storlek och fäst ändarna på huvudgavel och fotgavel, att göra en stor låda. Måla trä och säng samma färg, eller använda två olika nyanser för en mer färgglad utseende. Använd insidan för att visa din favorit blommor och växter.