mynewspapers.net

Idéer för hemlagad prinsessa födelsedagsfest inbjudningar

Idéer för hemlagad prinsessa födelsedagsfest inbjudningar


Om din lilla flicka har en förestående födelsedag, göra henne att känna sig som en kunglighet genom att kasta henne en princess-tema födelsedagsfest. Från dekorationer till aktiviteter, kan prinsessan tema införlivas i nästan varje aspekt av partiet. Du kan även låta gästerna vet att de är i för kunglig behandling genom att skapa hemmagjord inbjudningar som passar temat för festen.

Askungens glas toffel

Bjuda in barnen till en kunglig boll med denna inbjudan idé. Köp billiga högklackade skor och dekorera dem med silver färg och faux pärlor. Skär den rosa ek tag i fyrkanter och skriva Detaljer för partiet på varje bit. Slå ett hål i bitar av ek tag och sträng en rosa eller silver band genom hålen. Bifoga informationskort till varje sko genom att knyta band runt hälen eller en annan del av skon. Hand leverera inbjudningar till part gäster.

Tiaror

Dessa tiaror inte bara fungera som inbjudningar, men de kan också bäras av partysugna till princess-tema festen. Från ett hantverk butik, köpa skum tiaror, falska ädelstenar och glitterlim. Använda hantverk leveranser för att dekorera varje tiaror på ett unikt sätt. Skriv ut relevant partinformation om kort och bifoga dem till diadem med rosett. Återigen kan dessa inbjudningar vara hand-levererade till vänner av hedersgäst.

Scrolls

Skapa rullar som liknar kungliga dokument att använda som inbjudningar. Brant tepåsar och sandskädda dem på vitt papper att ge papperet en äldre utseende. Använda sax för att klippa böjda kanter runt bitar av papper. Hand-skriva den part informationen på papper med din bästa manus. Rulla inbjudningar så att de liknar en rulla och knyt en bit av dekorativa band runt centrum av var och en att hålla dem samman.

Ädelstenar

Ge gästerna royal ädelstenar med denna inbjudan idé. Använda datorn eller din egen handskrift skriva ut partiet informationen till bitar av rosa eller lila eller någon annan typ av dekorativt papper. Du kan också inkludera en ClipArt-bild av en prinsessa på inbjudan, om du önskar. Vik upp inbjudan och placera den i ett kuvert. Tillsammans med inbjudan, fyll kuvertet med faux ädelstenar och pärlor. Gästerna kommer att bli bländad att se pärlor när de öppnar upp deras inbjudningar.