mynewspapers.net

Idéer för hemlagad masquerade ball masker

Idéer för hemlagad masquerade ball masker


Maskerad bollar är mystisk och förtrollande men maskerna är ofta importerade och mycket dyra. Genom att skapa din egen mask hemma, du sparar mycket pengar och ger dig frihet att skapa den perfekta masken för ansiktet. Du behöver en grundläggande mask som stiftelsen, lim, färg och allt annat material du vill lägga till. Själva skapelsen tar lite tid men slutprodukten är väl värt det.

Grundläggande masker

Grundläggande masker är enkel och ren. De täcker ögonen, del av ansiktet eller hela ansiktet. Grundläggande masker har inga krusiduller och är lätt att skapa hemma. Köp en enkel plast mask och måla den hur du vill. Fast vitt, svart, guld och silver är fantastiska mask färger. De passar särskilt män. Använda flera färger, ljusa färger, former och linjer för en festligare look. För en mjukare mask, skär hål i en bit tyg och knyta tyget runt ögonen.

Karneval masker

Karneval masker är livligare än grundläggande masker. Form av karneval masker är busiga och färgen är ofta glittrig och ljus. Klipp din grundläggande mask ögon för att vara spetsiga. Klipp kanterna på en grundläggande plast mask för att skapa dramatiska spåren pekar uppåt eller nedåt. Dekorera karneval masken med färgglad färg, glitter, strass och fjädrar. Dessa masker passar särskilt jester kostymer och Mardi Gras bära.

Venetianska masker

Venetianska masker är högre kvalitet än plasten de och ta betydligt längre tid att göra. De är tyngre och mer sinnrikt dekorerade. Använda papier-maché för att skapa en venetiansk mask. Blåsa upp en ballong storleken på ditt huvud. DIP remsor av papper i en mjöl-vatten-blandning och plåster dem på ballongen att forma din mask. När papier-maché torkar, pop ballongen för att hämta din mask. Papier-maché kommer att ta mer än en dag att torka. Du kan då måla och dekorera masken att passa. Skapa hål i sidorna för att knyta band dock. Limma på beslag och glitter och pärlor.

Lätta masker

Lätta masker är känsliga och mindre betungande att andra masker. Gör lätta masker av tråd och tyg. Böj en stark, tunn bit tråd att skapa formen på din mask. Täcka masken med din önskat val av elegant tyg som satin eller spetsar. Limma tyg till sig själv för att täcka kabeln och skära ut ögonen på masken. Dekorera dessa masker på samma sätt som andra masker, med glitter, färg, juveler och fjädrar. Lätta tråd masker är känsliga och är särskilt smickrande på kvinnor.

Måla-på masker

Ansiktsmålning är ett enkelt sätt att utforma ditt ansikte exakt det sätt du vill. Ansikte måla ger dig frihet att ha en mask utan att bära på objekt på ditt ansikte. Måla på djur ansikten, skrämmande ansikten eller clown ansikten, eller måla på en mask lämnar några av ditt ansikte visade. Ansiktsmålning är billig och finns i många kostym butiker. Tusentals ansikte måla exempel kan hittas online att replikera och ändra till din önskat utseende.