mynewspapers.net

Idéer för hemlagad gåvor för 50-årsdagar bröllop

Idéer för hemlagad gåvor för 50-årsdagar bröllop


Den 50-bröllopsdag, även känd som golden årsdagen, är ett hallmark prestation i något äktenskap. Guld är den traditionella gåvan för 50-årsjubileum som det representerar styrka, rikedom, skönhet och ett motstånd mot korrosion och förstörelse. Hemlagad gåvor inte har att inkludera faktiskt guld, men istället kan fokusera på färg guld att hedra tillfället.

Hembakade chokladpraliner

Ätbart bladguld kan läggas till alla söta konfekt skapa en gåva värd en 50-årsjubileum. En låda med 50 choklad är en traditionell gåva för tillfället; lägga till Ätbart bladguld eller gyllene damm i hemgjord tryffel band i både den "gyllene" och "50" element. Olika hemlagade sötsaker ges beror på din skicklighet och förtroende nivå i köket. Enkla rullade chokladtryfflar är de enklaste choklad godis att göra medan choklad cupcakes eller brownies dekorerad med ätbara guld är andra alternativ för hemlagade sötsaker.

Gold täcken

Täcken är mycket personliga presenter som de tar ett tag att göra. Ett täcke av gyllene tyg är en lämplig gåva om du är en nära vän eller släkting till paret. Täcket kan vara av valfri storlek och mönster inom din skicklighetsnivå och bör innehålla en panel med antingen tryckta eller broderade meddelande om namnen på paret, deras bröllop datum och datum för 50-årsjubileum.

Découpage och mosaik

För crafty individer, decoupaging träffar med guld eller gult papper resulterar i en personlig och rolig present till en 50-årsjubileum. Speglar och fotoramar, vaser, ljusstakar och även små keepsake lådor kan alla vara täckt med guld-tonade eller mönstrade papper för att skapa professionella objekt. Fotoramar, tavlor och speglar kan också täckas med mosaikstenar eller kakel bitar. Sprayfärg stenar eller trasiga kakel bitar med guld lustre färg innan du använder dem i en mosaik.

Spray-målade rosor

Guld sprayfärg kan användas för att göra nästan allt lämpligt för en 50-årsjubileum. För att sprayfärg rosor, måste du hålla färgen kan tillräckligt långt borta från kronbladen att du inte bryta eller krossa dem. Spraya blommar flera gånger på deras sidor och toppar för en full ogenomskinlig guld glans eller bara en gång för en guld glitter effekt. Wrap buketten i ett guld band.

Scrapbook eller minne Album

Klippböcker och minne album är klassiska presenter för alla speciella tillfällen, inklusive en 50-årsjubileum. Köpa en guldfärgad album eller scrapbook eller sprayfärg gamla album med guldfärg. Fyll i böcker med fotografier, tidningsklipp, Lilla handstilar, poesi och annat som symboliserar de 50 års äktenskap mellan paret. Bara försöka detta projekt om du är en väldigt nära släkting, som ett barn eller barnbarn i par, eftersom det kommer att bli svårt och möjligen påträngande att försöka få gamla familjefoton, bokstäver och objekt utan expalining ditt syfte till par.

Hem-odlade blommor

Om du har ont om tid, titta till din trädgård för en inhemsk gåva. Traditionella blomman för de 50-bröllopsdag är violett; men är golden eller gula blommor, speciellt rosor, också godtagbar. Bunta ihop en bukett violer och gula rosor och knyter den med ett guld dekorband.