mynewspapers.net

Idéer för handgjorda kläder för barn

Idéer för handgjorda kläder för barn


Handgjorda kläder för barn kan vara så extravaganta ruggig, lacy festklänningar som pytteformat smoking, eller så enkelt som gamla örngott Sparkdräkt för att få leriga, täckt med färg och allmänt smutsig, beroende på dina behov och din sömnad skicklighetsnivå. En av de bästa och enklaste sakerna om handgjorda kläder för barn är förmågan att anpassa allt för att skapa unika bitar, även om det medför endast att lägga till band, knappar eller andra små utsmyckningar. Så få kreativa!

Dressy kläder

Dressy kläder för barn är ofta mer svårt att sy själv, om du inte är åtminstone en mellannivå avlopp (eller har tillgång till någon som kommer att lära dig när du går). Dessutom är det lättare att använda ett mönster för dessa artiklar och helt enkelt lägga till dekorationer för att anpassa dem. Festklänningar tenderar att vara mer traditionella "lilltjejen" klänningar med flouncy kjolar, underkjolar och volanger, men många av de "vuxna"-stil formell klänning mönster är enklare för dem med begränsad sömnad erfarenhet, som är pojkarnas smoking eller kostym mönster. När du väljer tyg för dressy kläder, överväga att mönster och mörkare färger kan vara mindre benägna att Visa ställen eller spill. Taft, chintz, sammet och liknande tyger är populära val som klarar slitaget av barn bättre än satin eller siden kan.

Spela kläder

Handgjorda spela kläder för barn är ofta det enklaste att göra och ge dig de mest kostnadsbesparande alternativ, eftersom du kan använda ett större utbud av tyger. Bomull broadcloths och jersey stickat är bra val eftersom de tenderar att vara den mest hållbara. Enkla klänningar och ett stycke jumpsuits är populära för yngre barn, medan äldre barn kanske föredrar korta uppsättningar eller spåra passar. Överväg att använda befintliga favorit spela kläder som mönster eller modell.

Återanvända

Du kan också göra barnkläder av återanvända andra poster. Du kan ge nytt liv till dukar, gamla lakan och filtar, gamla handdukar och sådant med hjälp av dem för att skapa spela kläder för barn, och storleken på barnet och storleken av artikeln, du kanske kan göra flera stycken från en. Gamla örngott göra utmärkt Sparkdräkt för småbarn och små barn, eller kan du helt enkelt ändra storlek vuxen kläder för att passa ditt barn, även om detta kan kräva mer än början sömnadsskicklighet, beroende på snitt och stil av kläder.