mynewspapers.net

Idéer för gummiband vapen med Popsicle pinnar

Idéer för gummiband vapen med Popsicle pinnar


Popsicles är en fröjd för barn, särskilt i det varma sommarvädret. Göra dessa behandlar extra speciell genom att hjälpa barn återanvända Popsicle pinnar för att skapa enkla leksaker, som gummiband kanoner. Detta kan vara roligt, samtidigt uppmuntra återvinning och kreativitet. Du kan enkelt göra olika varianter av gummiband vapen använder två eller fler Popsicle pinnar.

Grundläggande gummiband pistol

Det enklaste sättet att göra en gummiband pistol är med hjälp av tre Popsicle pinnar och ett gummiband. Placera två pinnar på arbetsytan för att skapa en "X" form, överlappar varandra i centrum. Sticka ihop dem med varmt lim eller tejp. Ställning tredje Popsicle stick ovanpå två pinnar, överlappande dem, och limma dem tillsammans. Detta är helt enkelt att stärka pistol strukturen så att det kan bära den elastiska spänningen. Sträcka på det elastiska bandet till de två ändarna av X: et och du är redo att spela med din nya gummiband pistol.

Gummiband pistol Variation 1

Placera två Popsicle pinnar horisontellt på skrivbordet med sina kanter röra varandra. Tejpa dem tillsammans. Placera en pinne i ena änden av sammanfogade pinnar vertikalt med rundad topp 1-tum ovanför de vågräta pinnarna. Som en trigger, placera en annan pinne på andra sidan av tejpade minnen, parallellt med en på den andra sidan. Färdiga pinnar bildar formen av en pistol. Tejpa alla pinnar fast tillsammans. Gör en liten springa på framsidan av den vågräta pinnen. Loop gummi bandet genom skåran och sträcka ut den för att Linda den på runt avtryckaren. För att avfyra gummibandet, måste du helt enkelt att sikta pistolen och släppa gummibandet från avtryckaren.

Gummiband pistol variant 2

Ta två Popsicle pinnar och limma två andra Popsicle pinnar på dem separat för att lägga till styrka. Placera dem i en "V" form och sätt in en annan pinne i mellan för att bilda en "Y" form. Linda in dem på den gemensamma med en små gummiband så att det är tillräckligt flexibel för att flytta, men robust nog att hålla ihop. Veckla ut ett gem och tejpa fast den på en av "V" formade pinnar. Skär en skåra i den andra pinnen. Krok gummibandet genom skåran och sedan Linda det runt gemet. Avfyra vapnet med stretching pinnen med skåran bakåt och släppa den mot målet.

Tips och varningar

Du kan anpassa vapnen med färg eller klistermärken. Använd varmt lim istället för vanlig lim så att lederna är starka, eller använda två eller flera gummiband för flexibla fogar. Använd stora gummiband för bränning som de kan sträckas lätt. Informera barnen om att spela säkert och berätta för dem att inte sikta kanonerna direkt på någon som det kan ge farliga resultat.