mynewspapers.net

Idéer för frostat glasdörrar

Idéer för frostat glasdörrar


Om du har frostat glasdörrar i din i din lägenhet eller hus, sedan kan du dekorera dem för semester eller täcka dem upp om du inte gillar frostat glas. Det finns många sätt att förbättra utseendet och stilen i frostat glasdörrar. Experimentera med flera stilar innan du byter dörrar helt och hållet med standard glas och kära.

Glas dekaler

Under vintermånaderna och helgdagar, dekorera din frostat glasdörrar med tema Fönsterdekaler. Detta är ett roligt projekt att utforska med dina barn. Du kan linje din frostat glasfönster med snöflinga dekaler, Santa Claus dekaler, julgran dekaler och andra semester - eller vinter-tema Fönsterdekaler. Dekalerna fastna på glaset och dra av utan att lämna några rester.

Gardiner

Installera förhängen på frostat glasdörrar om du inte gillar utseendet på frostat glas. Du kommer att behöva installera en gardin bar över toppen och botten av dörren och sedan hänga en gardin panel som sträcker sig från toppen till botten bar. Tyget kan också hänga löst på bara en enda topp gardinstång installerad på toppen av dörren.

Kök frostat glas

Installera frostat glasdörrar i ditt kök skåp istället för vanliga köksskåp dörrar. Detta är ett sätt att lägga till en modern men ändå ren utseende till ditt köksutrymme. Du kanske också vill överväga glasyr din egen köksskåp glasdörrar med en glasyr spray, som du kan köpa från ett hem förbättring butik eller från en online-försäljare.

Skjutdörrar i frostat

Installera frostat skjutdörrar i din lägenhet om du saknar uppdelning i ett litet utrymme. Skjutdörrar i frostat ger avskildhet och nära av utrymme till ett sovrum eller omklädningsrum samtidigt fortfarande skapa en modern, ren stil i din litet utrymme.