mynewspapers.net

Idéer för fönster beläggningar för skjutbara altandörrar

Idéer för fönster beläggningar för skjutbara altandörrar


Skjutdörrar i glas är ofta en bra lösning för att ansluta ett rum till ett utanför område. Ibland kan dock släppa de in mer ljus än önskat. Det finns fönster beläggningar för nästan alla typer av fönster och dörr, inklusive skjutdörrar i glas. Att hitta den idealiska lösningen beror på din personliga smak i inredning, men det finns några alternativ som tenderar att passa in i de flesta inredning system.

Lamellgardiner

Skjutdörrar i glas är ofta en bra lösning för att ansluta ett rum till ett utanför område. Ibland dock släppa de in mer ljus än önskat. Det finns fönster beläggningar för nästan alla typer av fönster och dörr, inklusive skjutdörrar i glas. Att hitta den idealiska lösningen beror på din personliga smak i inredning, men det finns några alternativ som tenderar att passa in i de flesta inredning system.

Gardiner med slips-Backs

För en mjukare, homier utseende, prova hänga en gardinstång med två gardin paneler ovan dörren. Användning av tyger och textilier kan lägga textur, färg och mönster till ditt rum. Fäst tie-backs dina gardiner så att du kan hålla dem undan när dörren är i hög användning. Gardiner är perfekt för människor som vill ha några omgivande ljus utan hård bländning av kala glas. Om du vill ha mer variation, hänga rena gardiner bakom ett fast par paneler på en separat spö. Detta ger dig fler alternativ för hur mycket ljus du kan ha i ditt rum.

Rullgardiner

Rullgardiner är en solid panel som drar ner från en rulle som hängde ovanför glasskjutdörr. Rullgardiner är användbara eftersom de rulla upp snabbt, hålla det ljus bra och är inte märkbar när rullas upp. En av nackdelar med att rullgardiner är att de är antingen upp eller ner, så det finns inte ett ljus filtrering alternativ för omgivande ljus. Rullgardiner fungerar bäst med modern inredning, men eftersom de rulla upp och undan enkelt, de kan arbeta med en mängd olika system för inredning.

Shoji skärmar

Shoji skärmar låt i en fin mängd filtrerade ljus samtidigt som sekretess i hemmet. Detta alternativ är bäst om det inte är mycket trafik genom dörren, eftersom det inte är så lätt att stoppa dessa bort som andra alternativ. Vissa skärmar kommer med bilder eller konstverk målade på dem. Shoji skärmar är ett snabbt sätt att lägga till färg och konsistens på dörren.