mynewspapers.net

Idéer för födelsedagkort för män

Idéer för födelsedagkort för män


Att göra ett födelsedagskort innebär själv att du kan skräddarsy den efter personligheten hos mottagaren. Band, bilar, sport och verktyg är alla bra teman för mäns födelsedagskort. Om din kille inte in i någon av dessa saker, är chanserna hittar du klistermärken eller tryckt papper som fångar hans personlighet och som du kan anpassa sig till en Kortdesign.

Band och andra maskulina kläder

Trimma ett tomt kort i form av en slips, lämnar nog av luckan intakt så att kortet fortfarande öppnas. Täck framsidan av kortet med mönstrat papper som passar din kille. En annan idé---Lägg ett papper pocket gjord av denim-mönstrade papper på framsidan av ett tomt kort. Lägga till effekten av top sömmar runt kanterna på fickan med en svart penna. Glida kontanter, en kupong eller ett presentkort i fickan att ge som en kort och present i en.

Bilar och andra rörliga fordon

Använd ett tomt kort för att göra en cabriolet. Snitt en kurva över den vikta sidan av kortet, ur mitten för ett framsäte. Var noga med att lämna en del av övre luckan intakt på vardera sidan av kurvan. Trimma en stötfångare och huva. Hela botten, trimma runt två halva cirklar för en uppsättning däck. Täcka dessa med cirklar klippt från svart papper. Lägg till navkapslar klippta från grå papper. Använda en svart penna för att rita bildörren och dörrhandtag. Limma på en triangel för vindrutan och en T-formad utskurna för ratten. För variationer, göra en RV för en nyligen pensionerad man eller en motorcykel för en cyklist.

Sport av alla slag

Använd din killes favorit sporten för att designa ett kort. Använd en stor enstaka radartikel klistermärke eller flera små bilder. Skapa en scen som en kicker sparka en fotboll genom goalpost eller en fiskare står på en flodbank. Om din kille är en åskådare snarare än en spelare, gör kortet ser ut som en TV med sport scenen spelar på TV. Klä spelarna i din mans favorit lagets färger.

DIY killen

För mannen som kan fixa något, göra ett verktygslådan kort. Placera av ett tomt kort överst och trimma bort den nedre tredjedelen av framsidan av kortet. Täcka luckan och de exponerade inne i kortet med grå papper. Med en svart penna lägger verktygslådan detaljer som spännet och gångjärnen. Skär ett handtag av svart eller grå papper och limma den mot toppen av kortet. Inuti kortet, lägga till urtag eller klistermärken av verktyg och, naturligtvis, en födelsedagen känsla.

Anpassa med sitt namn eller bild

Stava din killes namn ut på framsidan av ett kort. Hitta intressanta klistermärke bokstäver och använder själva eller Lägg till insidan av kapsyler och limma på framsidan av kortet. Lim hans bild på framsidan av ett tomt kort. Lägga till en nostalgisk touch med svartvita bilder på honom som barn.