mynewspapers.net

Idéer för födelsedag kaka utsmyckning med FondantDet finns två typer av fondant. En är en grädde fyllning, gjorda av en blandning av socker och vatten och vanligt förekommande i Cadbury's Creme ägg. Den andra är en rullade degen, tillverkad av marshmallows och florsocker, och används vanligen för att dekorera tårtor. Hållbarhet och flexibilitet av fondant är idealisk för att bilda utarbeta cake design. Kaka utsmyckning idéer begränsas bara av fantasin hos formgivaren.

Presentförpackning

Använd sockerglasyr för att utforma en gåva rutan födelsedagstårta. Gör tårtan som överarbetat eller enkelt som önskat. Grädda två hexagon formade kakor och två runda kakor. Stapla kakor och is dem med ett lager av buttercream frosting. Täcka struktur med lakan av skurna fondant. Använd grädde för att utforma presenterar på ett sätt som är tilltalande för gästen hedersmord. Pasteller eller ljusa grundfärgerna är lämpliga för barnkalas. Återskapa lådor från populära butiker att dekorera vuxen födelsedagstårtor. Bilda bågar och band från fondant remsor och placera dem på rutorna.

Tecknad figur

För barnkalas, använda fondant för att omvandla födelsedagstårtor till en populär tecknad eller TV-karaktär. Beroende på tecknet, kan en ark tårta räcka. Täck tårtan med fondant. Lägg till utsmyckning tills önskad effekt uppnås. Sockerglasyr är ett följsamt material, så du kan använda mindre bitar för att bilda ben, armar, ögon, läppar och näsa för tecknet. Använda rakade fondant bitar att formuläret fjädrar. Använda trådiga bitar som hår. Knåda fondant om det sprickor lite under utsmyckning - värmen hjälper den materiella återfå en smidig utseende.

Sko

Skapa en sockerglasyr sko som central för en fashionista födelsedagstårta. Använda en enkel ark tårta bas. Försköna med namnet på gästen om äran, eller ett populärt modemärke. Använda fondant för att återskapa en favorit sko från hennes garderob eller en eftertraktade objekt. Fondant skor är en avancerad kaka utsmyckning teknik. Använd former, en typ av byggnadsställningar, för att behålla formen på skon under bildandet och uttorkning som är processaa.

Ballonger

Ballonger är vanligen förknippas med födelsedagskalas. Forma fondant i en kaskad av färgglada ballonger draperad över kakan. Köpa färgade fondant från craft och gourmet butiker. När du skapar sockerglasyr hemma, tillsätt små mängder av godis eller mat färga och Knåda tills blandas. Upprepa processen tills du har skapat i önskad färg. Samordna ballonger med temat party eller dekorera tårtan med ballonger i gäst hos honor's favoritfärg. Använd små fondant ränder för att skapa sträng.