mynewspapers.net

Idéer för flicka pyjamas parterna

Idéer för flicka pyjamas parterna


Tjejer i alla åldrar kan njuta av firar på en pyjamas parti. En pyjamas parti kan hållas i ära av en födelsedag eller flickorna kan få ihop för en pyjamas parti bara för att de vill ha en rolig helg. Se till att gästerna tar deras pyjamas samt sovsäckar till festen. Laga gott om natten snacks och vara redo att överraska tjejerna med en god efter party frukost.

Pajama modevisning

Schemalägga en pyjamas modevisning på din fest. Gästerna kan ha pyjamasen mest upprörande eller roligt. Varje tjej kan gå ner ett provisorium runaway (du kan använda en matta för din bana) och turas poserar för varandra. Om du vill ha, kan du ge vinster för de sötaste pyjamas, de mest fashionabla pyjamas och även de mest omaka pyjamas. Flickorna kan rösta för vinnarna, och du kan ge den lycklige damer nya luddiga tofflor för priser.

Kudde slagsmål

Kudde slagsmål är en populär tradition på pyjamas fester. När du skickar ut inbjudningar, be gästerna att få sina egna kuddar. På festen, kan du även ange en speciell kudde kämpar ring (eller area) som är från krossbart objekt... Du kan använda ett stoppur till tid snabb kudde-fighting skjutningarna mellan gästerna. Bara se till att dina gäster inte bli påkörd för hårt.

Filmtid

Idéer för flicka pyjamas parterna


Låt den mottagande plocka filmtemat för natten. Flickorna kan titta på roliga filmer, skräck visar eller ens tonåring romanser. När ett tema är valt, hyra flera filmer i området. Förbereda movie snacks som popcorn, varmkorv och nachos för gästerna. Ha också soda drycker tillgängliga för flickor. De kan alla gosa i soffan, äta och titta på flicks.

Karaoke och dans tid

Om du har en karaokemaskin, dra ut för partiet. Flickorna kan sjunga och dansa i pyjamasen. Du kan video dans rutiner, och efter festen kan du göra kopior av dansande och sjungande kul för deltagarna. Flickorna kan också turas om att göra upp nya dans rutiner. Tjejen som gör upp den bästa rutinen vinner en ny CD. Andra tjejer alla rösta och välja vinnaren.