mynewspapers.net

Idéer för fin häst boxar

Idéer för fin häst boxar


En trevlig häst stall bör inkluderar bekvämligheter som ger för hästarnas komfort och säkerhet, samt att hanteraren bekvämlighet. Dekorationer för att ställa in ståndet isär kan också installeras, så länge säkerheten tas i beaktande. Leta efter stall idéer på tackel och ladugården leverans butiker - objekt från dekorationer till fixturer kan göra dina hästar stall tid roligare.

Stall Design

Om du har möjlighet att utforma stall från början, installera bekvämlighet och säkerhet under byggtiden. Det första övervägandet är storlek: en grundläggande stall bör 12 fot av 12 fot, även om en större stall, säger 14-av-14, är betydligt trevligare, enligt fem Star Ranch "Häst lada Design Layout och planering" artikel. För hästarnas komfort, vara noga med att inkludera ett utanför fönster och en dörr som gör att hästen att titta ner i ladan gången. Installera en andra dörren som leder direkt utanför ladan är en annan trevlig funktion, eftersom det är bekvämt för hundföraren och ger extra ventilation.

Faciliteter för hästen

Trevlig häst spiltor bör innehålla bekvämligheter för hästarnas komfort och säkerhet, inklusive flyttbara gummi mats mellan sängkläder och golvet och en automatisk vattenkopp som monteras enkelt i hörnet. En annan är måste beakta en bugg styrsystem som använder vegetabiliska insekticider. Tack och stall design webbplatser, som Equine system och andra, bär bärbara bugg styrenheter och en mängd automatisk vattenkopp.

Dekorera

Inredningsidéer för häst stånden kan innehålla allt från bilder till häst-relaterade minnessaker. Hängande Visa band runt utsidan av båset visar upp din häst och din ridning skicklighet. Artwork idéer för utanför båset kan innehålla allt från gamla väst landskap till Grand Prix dressyr, samt bilder på dig och din häst eller en mässingsskylt stall med din hästs namn ingraverat. Ramar som sträcker sig utåt från bilden kan få tuggas, så installera bilder direkt till väggen, minus den ram, med spikar, en häftpistol eller starka lim. Stall-dekorera tävlingar på county fairs är bra källor, och många är utformade med teman som rodeos, karnevaler och BBQs.

Renlighet och säkerhet

Säkerheten först är ledordet för stall dekoration. Hästar gillar att tugga på saker, särskilt trä, så täcker alla trä kanter, rails och avsatser, med metall trim. Alltid heller händig häst och människans första hjälpen kit.