mynewspapers.net

Idéer för familj bild styrelser för förskolebarn

Idéer för familj bild styrelser för förskolebarn


En bild är en metod för visning av dina favoritbilder. Denna process av konstskapande är anpassningsbar till olika åldersgrupper inklusive förskolebarn. Idéer för annan bild styrelsens verksamhet inkluderar familjeporträtt, då och nu, minnen och särskilda helgdagar. Uppmuntra barnen att använda fantasifulla färdigheter och en uppsjö av konstnärsmaterial för att pussla ihop en familj bild styrelse för visning i skolan och hemma.

Familjeporträtt bild styrelse

Ge barnen en affisch styrelse eller kort stock och be dem Rita ett porträtt av varje medlem i deras familj. Dessa familjemedlemmar kan inkludera föräldrar eller vårdnadshavare, syskon, husdjur och mor-och farföräldrar. Uppmuntra kreativitet genom att göra finns en mängd konst leveranser rita porträtt, krita, markörer, färgade pennor, träkol och tvättbar färg.

Favorit familj minnen

Be barnen att minnas om en tid de hade mest kul med sin familj. Detta skulle kunna omfatta en semester, en familj picknick bakgård eller besök av släktingar. Har barn blad genom gamla tidningar att hitta speciella kläder för deras familjemedlemmar att bära. I tidningar, kan de också hitta ögon, läppar, näsa och frisyrer som liknar de dem kärlek och tillbehör som de kan använda för att berätta om deras favorit familj minne.

Semester-tema bild styrelser

Barnen kan välja sin favorit semester och antingen få från hem eller rita bilder på sin familj firar den säsongsbetonade händelsen. Jul, Halloween och påsk är gemensam familj funktioner som enkelt kan visas på en bild ombord. Kostymer, traditioner och roliga stunder fångas i en utställning för alla att se.

Då och nu bild styrelser

Inkludera bilder från spädbarnsålder genom gåvan för varje familjemedlem en bild ombord då och nu. Ordna bilderna kronologisk ordning från vänster till höger, en rad för varje familjemedlem. Du kan enkelt se ålder progression och familj likheter i detta projekt. Göra kopior av bilderna med hjälp av en färgkopiator för att undvika att använda oersättliga porträtt.