mynewspapers.net

Idéer för ett skämt gåva Survival Kit för nygifta

Idéer för ett skämt gåva Survival Kit för nygifta


Äktenskap kan vara en underbar och framgångsrik union full av kärlek och ömsesidig respekt, kräver att göra det så ansträngning. Fira unionen av ett nyligen gift par genom att presentera dem med en tankeväckande och humoristisk samling av gåvor som kommer att bidra till att deras äktenskap är framgångsrikt. Gift mottagarna kommer att uppskatta det omtänksamma välkomnandet in i världen av äktenskap.

Äktenskap framgång bokar

Ge det nygifta paret lite hjälp genom att presentera dem med en äktenskap framgång bokar. Prova "Kompletta idioter Guide till ett perfekt äktenskap" av Hilary Rich och Helaina Laks Kravit, eller en liknande humor-tung guide till att göra mest av äktenskap. För att gå den extra milen, belysa vissa delar i boken som du tycker är särskilt humoristiska eller innehålla tips av större betydelse.

Kalender

Göra lite detektivarbete och samla ett sortiment av datum som är viktiga för nygifta. Köpa en kalender och fylla dessa datum. Plats en anteckning på framsidan av kalendern till nya brudgummen, förklara att du har tagit mig friheten att skriva i de viktiga händelserna så att han är säker från att glömma, åtminstone för det första året.

Magic 8 Ball

En Magic 8 Ball kan sätta stopp för något argument. Köpa en av dessa beslutsfattande enheter och inkludera den i ditt äktenskap survival kit. Uppmuntra paret att vända sig till allvetande boll när de de har kommit till en återvändsgränd.

Vit flagga

Ibland kapitulation är nödvändigt. Köpa en vit flagga, eller göra en genom häftning en vit näsduk till en pinne eller pluggen. Berätta för paret att använda flaggan klokt och vet när det är nödvändigt att bara ge upp för att säkerställa ömsesidig harmoni och fortsatt sanity.

Utföra menyer

Denna gåva är särskilt träffande för par där båda medlemmar arbetar. Samla några menyer från lokala restauranger. Bunta ihop dem tillsammans, och bifoga en notläsning "Det är min tur att göra middag?" Göra gåvan ännu mer personliga genom att ta tid att lyfta fram dina favoriträtter, eller att göra humoristisk anteckningar i marginalen. Du kan till exempel rita en pil till köttfärslimpa och skriva bredvid pilen. "Pre-Värm ugnen till 176 grader C, Lägg i skål, berätta make att du slet över det hela dagen." Nygift par sannolikt kommer att få ett skratt ur gåvan och ens kan vända sig till menyerna när det är dags för en snabb middag.