mynewspapers.net

Idéer för ett öppet hus fest

Idéer för ett öppet hus fest


Om det är ett nytt hem, en ny bebis eller en ny säsong, kan ett öppet hus du dela tillfället i en avslappnade sätt under dagen, snarare än att hålla sig till ett kvällsarrangemang. Formatet på öppet hus firandet kan också personer med fullspäckade scheman att släppa ett besök, samtidigt hålla tal i kammaren vätska. Lägga till ett tema till mixen i en makalös gnistra.

Hawaiian Aloha

Med en aloha tema, du kan välkomna dina gäster med leis, serve tropiska frukter som ananas, mango och papaya och spricka öppna en kokosnöt eller två. Erbjuda fruktig drink--alkoholhaltiga och alkoholfria--som banan mango smoothies, pina colada och mai tais. Drapera rotting runt borden ger en tiki känsla, och skaka lite sand eller sprida några skal ovanpå. Spela ön musik--från Israel "Iz" Kamakawiwo'ole överlämnandet av "Somewhere Over the Rainbow," Don Ho klassiker, att spetsa detta avslappnad tema.

In i trädgården

För ett garden party, skicka e-vites eller papper inbjudningar formad som en blomma eller med ett utomhus motiv. Små bord med stolar utanför och täckt med pastellfärgade dukar ger avslappnad elegans. Glasskålar fylld med vatten och blommor gör känsliga hörnstenarna. Sträng lilla vita lampor på träd eller runt kolumner. Om du inte har en gård, antyder ThemeAParty.com's Katie Elzer-Peters sätter ljusa blommor--som ringblommor, penséer och petunior--i galvaniserat baljor. En krocket set eller bocce bollar lutade mot väggen uppsättningen humör.

Holiday Mixer

Du kan vara värd ett öppet hus med barn och deras vuxna på eftermiddagen, och endast för vuxna på kvällen. Ange mixen på inbjudan, till exempel: "familjers öppet hus, 2 till 5 PM; Vuxnas öppet hus, 6 till 10 PM" Har både inomhus och utomhus leksaker tillgängliga, såsom block och badbollar och DVD-filmer att titta på. Förbereda mer sofistikerade plockmat för kvällen, när du kan skruva ner musiken och lysa upp rum med ljus.

Exotiska etniska

Välj en region eller ett land att fira och inkluderar kartan på din inbjudan-- men kom ihåg att sätta din riktiga adress inuti. Erbjuder etniska söt och välsmakande plockmat, som fyllda druva blad, pitabröd, kikärtor dopp och baklava för en Medelhavet-tema öppet hus. Dekorera med jordnära färger som vinrött, tan och svart för norr afrikanska teman, och cool blått och vitt för Grekland. Hyra en magdansös för flera SKIFT under loppet av öppet hus, eller uppmuntra vänner att visa upp sina färdigheter.