mynewspapers.net

Idéer för en två-års jubileum med en pojkvän

Idéer för en två-års jubileum med en pojkvän


Årsdagar kommer bara en gång om året. Att ge rätt present på en sekund-årsjubileum är inte en lätt uppgift. Firar två år av samhörighet med en pojkvän fortfarande en utmaning för många. Det finns flera bra Presenttips för två år årsdagar.

Göra det bomull

Två år av gemenskap gör ett par stolt. För gifta par är detta en bomull-årsdag där de utbyter föremål tillverkade av bomull. Andra året dating årsdagar kan vara samma. Föremål tillverkade av bomull, som en personlig T-shirt eller ens underkläder, kan vara en bra idé.

Något Techy

Män hitta alltid tekniken fascinerande. Pojkvänner älskar att få sina händer på de senaste mobiltelefoner. En mobiltelefon designad för män kommer att sätta ett leende på hans ansikte. En annan SNARSTUCKEN idé för andra året årsdagen är en handhållen elektronisk spel. DVD-spelare, iPods och handdatorer lägga mycket till glädje för pojkvänner. Digitala kameror också göra ett uttalande som en andra året årsdag närvarande. Använder den för att ta bilder av en annan att göra en ny uppsättning minnen för ytterligare ett år.

Hemlagad gåvor

Att göra något av kärlek poäng poäng. Pojkvänner uppskattar nästan alltid hemlagad gåvor. Planera att laga middag för andra året-årsjubileum. Förbereda sin favoriträtt på din speciella dag. Visa honom att hans flickvän vet vägen till hans hjärta. Om middag verkar stor, bara baka kakor eller en kaka. Enkla konstverk som korsstygn eller stickning antyder omtanke för en sekund-årsjubileum. Har det inramade och ge det till honom i presentpapper. Sammanställa hans favorit låtar på en CD som en hemmagjord gåva. Etikett med din egen stil, att lägga till några personliga rader bara för honom.