mynewspapers.net

Idéer för en tonåring rummet väggar

Idéer för en tonåring rummet väggar


Dekorera en tonåring rum ibland verkar vara en skrämmande uppgift. Vanligtvis inte kan tonåringen och förälder enas om hur man dekorera rummet. Det bästa sättet att lösa detta problem är att planera den dekorativa ordningen av rummet tillsammans. Detta kommer att göra kompromisser på tonåringens och förälderns delar. När temat är inställd, bör dekorerar väggarna vara lätt.

CD-skivor

Nail gamla CD-skivor på väggen eller hänga dem med sticky tack. Du kan också tråden fiske tråd genom en serie av CD-skivor att göra en gardin-liknande tåg att hänga från väggarna. CD-skivor kan även användas att dekorera runt andra objekt, som hyllor, bilder och sänggavlar.

Affischer

Låt din tonåring att hänga affischer av tecken, människor, djur eller andra objekt som intresserar honom. En tonåring som är intresserad av filmer får gärna hänga gamla filmaffischer, samtidigt som en tonåring som är intresserad av resor kan vilja affischer av avlägsna platser.

Djärva färger

Tonåren är vanligtvis en tid att experimentera med färger. Tonåring flickor kan vara särskilt intresserad av att måla sina rum ovanliga färger. Om du inte kan arbeta med din tonåring på en färg som du kan både leva med, överväga att använda ljusa färg som en accentfärg för fönsterbrädor, möbler eller en vägg.

Ovanlig målning

Ett roligt sätt att dekorera en tonåring väggar är att använda ränder, prickar, färg splatters eller andra former. Detta leder dekorativa accenter i rummet och inga ytterligare objekt måste köpas. Din tonåring kan även placera handen eller foten utskrifter på väggarna om så önskas.

Abstracts

Abstrakt och moderna former är perfekt för en tonåring rum. Abstrakta målningar kan hängas på väggarna eller väggarna själva kan målas abstractly med olika former. Du kan också hänga ovanligt formade dekorativa föremål från tonåringens väggar.

Foton

Tonåringar älskar ta bilder av sig själva och vänner. Du kan använda denna tendens till din fördel när du inreder. Ge din tonåring ena väggen i hans rum som han kan täcka med bilder. Vanligtvis är området rätt runt tonåringens säng en perfekt plats att Visa personliga bilder som en del av det dekorativa temat. Har du en bra bild av din tonåring eller vänner, överväga att omvandla det fotot till ett centrum i rummet av inramning eller förstora bilden.

Bulletin eller whiteboardtavlor

Ge din tonåring med en vägg styrelse gjord av vit tavla, kork eller tyg. Dessa styrelser kan användas för att hålla små personliga föremål som biljett stubbar samt schemaläggningsinformation. En anslagstavla är också ett billigt sätt att dekorera väggen rymden.

Intressen

Låt din tonåring intressen vara den viktigaste guiden för hur man kan inreda sitt rum. Om hon är intresserad av sport, då Tillåt henne att dekorera sina väggar med troféer eller band. En tonåring som är intresserad av musik kanske vill hänga en gitarr eller andra instrument från hennes vägg. Konstnärliga tonåringar kanske vill hänga sin egen konst.