mynewspapers.net

Idéer för en "Titta på mig växa" Baby klippbokFöräldrar, släkt och andra vänner av en ny baby familj kan se fram emot att införliva nya idéer i en "Titta på mig växa" baby klippbok. Många familjer behålla scrapbook troget för att krönika barnets milstolpar som han växer. De räknar granska klippbok i framtiden, kanske tillsammans med föremål för scrapbook. Utöver de traditionella bilder och anteckningar milstolpar, kan scrapbook inkludera kreativa tillägg.

Online

Skapa en "Titta på mig växa" web klippbok. Ställ in din egen mall eller använda en färdig mall som du kan hämta. Föräldrar vet och Digital klippbok plats erbjuder digital "titta på mig växa" klippböcker som tillåter familjemedlemmar registrera noteringar av barnets milstolpar samt digitala bilder och videor av barnet som hon växer. Du kan också använda ett ordbehandlingsdokument för att formatera din egen scrapbooks.

Sociala medier

Öppna en sociala mediesida för barnet att skapa en social media klippbok som registrerar barnets utveckling med bilder och videoklipp. Sociala medier nätverk kan meddela vänner och familjemedlemmar av barnets framsteg genom förvärvet av "vänner" och andra kontakter. Du kan hålla den sociala medier scrapbook sidan som privat som du vill med hjälp av sekretessinställningar och alert "vänner" till en tillväxt milstolpe med jämna mellanrum. När barnet växer upp kan hon börja att ansluta till familjemedlemmar som har deltagit, praktiskt taget, i hennes barndom, även om hon inte kanske annars vet dessa människor.

Gör din egen

Gör din egen "Titta på mig växa" bok. Stationära butiker och baby butiker säljer färdiga "Titta på mig växa" klippböcker, men du kan göra egna och spara avsevärt. Täcka en lösblad pärm med dekorativa kontakt och konstruktion papper, där du registrerar barnets tillväxt och sätta bilder i plast ärmar för förvaring.

Anslutningar

Lägga till andra familjemedlemmar in i "Titta på mig växa" baby boken att främja en känsla av släktskapet. Gör inte boken uteslutande om barnet. I boken innehåller berättelser om familjen medlemmar (och vänner) som kommer att besöka, hålla barnet, barnvakt eller ta barnet ut. Infoga bilder av barnet med de människor som omger henne, älskar henne och koppla henne till hennes förflutna.