mynewspapers.net

Idéer för en tårta för en första födelsedag

Idéer för en tårta för en första födelsedag


En första födelsedag är en viktig milstolpe för ett barn. Barnet inte kanske förstår vad som händer, hon kommer att njuta av att få äta en bit av sin födelsedagstårta. Många människor väljer för att servera två kakor på en första födelsedagsfest. En stor kaka är slipade och serveras till gästerna medan en mindre variant, en så kallad "smash kaka," är för födelsedag flickan ensam.

Tårta nummer "1"

Skapa en kaka för en första födelsedagsfest som är formad som nummer "1." Du kan köpa en tårtform på en specialitet bakning butik, hantverk butik eller online som är formad som en "1, så allt du behöver göra är att hälla i din smeten och Grädda kakan. Om du inte hittar en lämplig panna, helt enkelt baka en stort rektangulärt ark tårta och trampa upp numret ur den. Om du vill skapa en smash kaka, helt enkelt baka en mindre version av den stora kakan. Frost kakor i färger som samordnar med färgerna på partiet. En fin final touch är att lägga strössel och ljus formad som nummer "1."

Tema tårta

Om din första födelsedagsfest har ett tema, Välj en kaka som samordnar med den. Till exempel om du kastar en prinsessa part för en tjejs första födelsedag, skapa en kaka som är formad som ett diadem eller är dekorerad med prinsessor. När du planerar en tårta för en liten pojke part, överväga en tårta formad som ett tåg eller dekorerade med olika djungeldjur.

Byggstenar

Om du vill göra kakan själv, är ett enkelt val en tårta som ser ut som en uppsättning av byggstenar. Grädda tre tårtor som är formade som rutor. Frost var och en av de fyrkantiga kakorna i en annan primär färg som rött, blått och gult. Placera kakorna på en stor tårta tallrik med två nedan och en ovan, så när du tittar på kakan ser det ut som de är staplade. Använd sedan en spritspåse för att rör antingen A, B och C eller 1, 2 och 3 på kakor.

Cupcakes

I stället för att välja överväga en traditionell tårta för party, betjänar cupcakes. Baka en sats av cupcakes, och frost dem med en färg som koordinerar med resten av partiet. Nästa, rulla fondant att om 1/8-tum tjocklek. Använda cookie Fräsar för att skära ut fondant former till placera på toppen av muffins. Du kan välja nummer "1," en blomma, ett djur eller något annat att koordinater med ditt parti tema.