mynewspapers.net

Idéer för en Sweet Sixteen fest på en Budget

Idéer för en Sweet Sixteen fest på en Budget


Några söta sixteens har ett häpnadsväckande överflöd i vissa kretsar om parterna. Dock har vissa människor inte medel för extravaganta fester med topp namn pop konstnärer på deras sweet 16. Fortfarande, du behöver inte bryta banken för att göra en söt sexton part super. Det finns ett antal sätt att göra det en dag att minnas på en budget.

Åttiotalet part

80-talet är en trevlig tid och gör för ett enkelt sätt att ha en söt sexton fest på en budget. Skicka ut inbjudningar på åttiotalet neon färger. Inbjudningarna kan förskönas med bilder från 1980-talet, bland annat musiker, TV-serier och filmer från eran. Festlokal kan på motsvarande sätt vara dekorerad med saker som väcker eran. Gästerna på festen kan dansa natten vägen till dans träffar på 1980-talet medan klädd i modet på tiden. Detta söta sexton parti kräver mycket lite i form av kostnader, med de flesta av atmosfären som fastställts av musik och klädsel.

Scavenger Hunt part

En extravagant scavenger hunt part kan kräva användning av en limousine. Dyra hyrbilar är dock inte nödvändigt för en spännande scavenger hunt part. Allt du behöver är en lista över vanliga, ovanliga och sällsynta artiklar rankas efter poäng. Dela denna lista ut till gästerna på festen ordnade i grupper. Laget som kommer hem med de högsta poängen blir ett pris. Du kan dessutom dela ut priser för de mest exotiska objekt som kommer tillbaka till festen. Priser behöver inte vara dyra och priser, tårta och glass, det finns ingen kostnad för denna part idé.

Car Parts

Även om du inte får ditt barn en bil för hennes söta sexton, kan du fortfarande tema partiet runt rätt att driva förvärvats under det året. Dekorera festlokal med bilder på bilar och bordsskivor med bilrelaterade dekorationer. Individanpassade nyhet registreringsskyltarna eller nyckelringar är billig parti favörer som kan köpas för varje stat i unionen och nationens capitol.

Vegas part

En Vegas-tema fest är en fest tema som gör att barn och vuxna att ha kul sida vid sida. Du kan få marker för billigt på din lokala dollar store. Barnen kan sedan spela kortspel och tärningsspel--inte för pengar, men för chips. Enligt din budget kan du ha en priser för de största vinnarna på festen. Inbjudningar och inredning kan framkalla den gyllene åldern av Las Vegas.