mynewspapers.net

Idéer för en speciell 10-årig flicka födelsedagsfest

Idéer för en speciell 10-årig flicka födelsedagsfest


Om din dotter har sin tionde födelsedag i år, gör hennes födelsedagsfest speciellt. Den första födelsedagen falla i tvåsiffriga tal, den tionde födelsedagen markerar en vändpunkt i preteen åren. Fira denna milstolpe med ett parti som talar av nya början eller gamla favoriter.

Gör det en Spa dag

Fira, koppla av och njuta av att vara en flicka genom att vrida din dotters födelsedagsfest i en Spadag. Bjuda in några av hennes närmaste vänner att gå till salong eller spa och njuta av en manikyr, pedikyr, mini ansiktsbehandling eller andra spaservice. Om du hade hoppats att bo i för en sleepover eller film dag istället för att gå, hitta en resande spa-tjänsten i ditt område. De flesta större städer som New York City och Cincinnati, funktionen reser spatjänster som kommer hem till dig och erbjuder grundläggande spatjänster såsom manikyr, pedikyr, massage och ansiktsbehandlingar.

Prova något nytt

Sedan tio är en vändpunkt, prova något nytt för din dotters tioårsdag. Smaka på ny mat från hela världen, eller tillbringa dagen bergsklättring. Ta gästerna till en dansstudio för en eftermiddag av dans, eller lära dig konsten att blomsterarrangemang från en lokal blomsterhandel. Om din dotter älskar djur, fokusera din fest runt djur strävan, såsom ridning.

Gå någonstans särskilda

För en hela dagen evenemang, gå några placera speciella. Har din dotter bjuda in en vän eller två att gå till en nöjespark eller en annan särskild attraktion. Fick en familjesemester som planerat? I stället för en alla ut party, fråga din dotter om hon vill bjuda in en gäst eller två. Kom ihåg, beroende på den semester du har planerat, att lägga till en gäst eller två kommer sannolikt att öka din totala semester paketet prislapp, men i vissa fall, det kan faktiskt spara, så vara säker att jämföra innan du utesluta det.

Dubbla det upp

För en super speciell födelsedag, dubbla upp händelserna på din dotters födelsedag. Har några gäster anländer på morgonen för en Spadag eller annan händelse. Sedan tillbringa kvällen ut på nöjesparken eller uppkrupen i arbetsrummet titta på senaste tjej filmer med massor av popcorn och film godis. Om gästerna spenderar natten, plocka upp alla infästningar till skapa en sen natt glass fruktglass mellanmål.