mynewspapers.net

Idéer för en smal sovrum med en avdelare

Idéer för en smal sovrum med en avdelare


Även i en liten, smal sovrum där du inte kanske tror en avdelare skulle fungera, det finns sätt att använda en avdelare till din fördel. Förutom att dela ett sovrum i två separata avsnitt, kan en avdelare lägga en estetisk touch till din inre utrymme. Om du remodeling ett smalt sovrum som har en befintlig avdelare, eller dela upp ett sovrum för första gången, flera idéer kan hjälpa.

Spegel Power

Speglar är idealiska verktyg när det gäller att göra ett trångt utrymme som ett smalt sovrum visas större eftersom speglar reflekterar ljus och skapa en illusion som ett utrymme fortsätter på vidare än det faktiskt gör. En strategi är att hänga speglar på väggarna på vardera sidan av ett sovrum avdelare, är en annan idé att införliva dem i delaren själv. Som HGTV rekommenderar, för att ge illusionen av mer utrymme i sovrummet, prova hänga några vintage speglar direkt på en skärm partition.

Släpper in ljuset

Istället för att använda en ogenomskinlig avdelare och reflekterande ljus med speglar, prova att använda en avgränsare som kommer låter ljuset flöda fritt mellan två utrymmen för att ge smala sovrummet en ljusare, mer öppen känsla, trots sin tudelas natur. Några alternativ inkluderar hängande genomskinlig rena gardiner från en takmonterad stång, eller, för en ännu mer öppet-känsla, hängande delarna av menyfliksområdet. Alternativt som HGTV anteckningar, kan du hänga ett fönster i taket med kedjor och använda den som din avdelare. Måla en design eller mönster på glaset för att öka dess estetiska värde och kommer också att göra fönstret genomskinligt i motsats till helt transparent. Om du planerar att använda möbler som det sovrummet avdelare, en bokhylla eller hylla, välja en pjäs som har en öppen rygg.

Bortom platt

Istället för att använda en avdelare som bildar en enda, tråkig, rektangulär form, prova att ge sovrummet någon karaktär genom att införliva en avdelare som har vrider, vänder och böjar. Enligt HGTV, en spaltgolv avdelare som tar på en geometrisk form hjälper till att definiera ett trångt utrymme och bidrar till modern stil. Du kan göra egna geometriska avdelare från booker stavar och plywood stavarna.

Väggfärg

Oavsett vilken typ eller stil med avdelare du använder, hjälper korrekt målning göra ett smalt sovrum verkar större och mysigare. Enligt lägenhet terapi, bör du hålla sig med en neutral, benvit färg för majoriteten av utrymmena som väggen. Det är dock bra att utse en vägg, helst den längsta en, som en accent vägg. Måla denna mur med varma, rika färgen som du väljer.