mynewspapers.net

Idéer för en sju år gammal pojke födelsedag part

Idéer för en sju år gammal pojke födelsedag part


Sju-år-gammala pojkar är i en ålder där de utvecklar en växande ordförråd samt förbättra sina motoriska färdigheter. Vänner och fysiska aktiviteter är viktiga för unga pojkar. Tänk dessa faktorer när du kastar en födelsedagsfest för en 7-årig pojke och ditt parti måste bli en stor hit.

Läge

Sedan 7 - åriga pojkar är oroade över utveckla vänskap, överväga att ha en intim insamling av hans närmaste vänner. En liten sammankomst ger möjlighet för en ung födelsedagsbarnet att spendera mer kvalitetstid med sina gäster. Dessutom erbjuder en mindre samling fler möjligheter när det gäller läge och partiets verksamhet. Överväga att planera en fest i din källare eller utanför. Andra idéer för en plats för en födelsedagsfest inkluderar inomhus lekplatser eller en social hall. Platser kan variera beroende på barnets intressen. Om han och hans vänner gillar TV-spel, överväga att ha festen på en unge-vänlig restaurang, som Mcdonald's, där du också kan beställa mat för gruppen. Om vetenskapen är hans kärlek, har en födelsedag fest på ett museum som har praktiska utställningar och mötesrummet passar för ett barns fest.

Teman

Superhjältar som Spindelmannen, Superman, Batman och Iron Man är stora hits med unga pojkar. För en 7-årig pojke födelsedagsfest, har gästerna komma klädd som deras favorit superhjälte. Dekorationer kan inkludera klistermärken och affischer av superhjältar. Aktiviteter för en super hjälte part kan omfatta ansikte måla och spela spel där deltagarna försöker skapa ord från super hjälte namn. Mat kan inkludera en tårta dekorerad som födelsedagsbarnets favorit superhjälte. Party gynnar kan inkludera serietidningar, målarböcker och små super hjälte actionfigurer. Vid en ålder av 7 är pojkar också till fysisk aktivitet. Sport parts teman kan också vara en stor hit, där aktiviteter kan omfatta baseball, fotboll. På en sport-tema fest, mat som korv, hamburgare och popcorn är perfekta att servera gästerna.

Spel

Massor av spel kan spelas på en pojke 7-åriga födelsedag. Om en födelsedagsfest är under sommaren, överväga att ha spel i en swimmingpool. Populära swimmingpool aktiviteter inkluderar relay spel, dykning spel och tag spel, som Marco Polo. Andra idéer för spel inkluderar skattjakt och gatsopare jaga spel. Skattjakt spel innebär att ha gäster söka gömda skatter med hjälp av ledtrådar. Gatsopare jaga spel liknar skattjakter, men innebär att dela in spelarna i lagen att hitta objekt. Ditt barn och hans vänner kanske eller kanske inte tillräckligt mogen för att dela in i lag, så känslig om hur du struktur detta. Tänk på att ditt barn och hans vänner är på fortfarande vid en ålder där att förlora kan vara svårt att acceptera (särskilt när känslor och spänning kör hög, som på en fest), och se till att du strukturera spelen så att alla är vinnare. Eftersom 7-år-gammala pojkar gillar att vara atletisk, designa en hinderbana på en bakgård eller på en lekplats. Pojkar kan tävla mot varandra som individer eller grupper. För en extra utmaning, har pojkarna köra kursen bakåt.