mynewspapers.net

Idéer för en romantisk inställning

Idéer för en romantisk inställning


Romantiska uppställningar kan uppstå när du firar semester, födelsedag, alla hjärtans dag eller en årsdag, samt natten till ett frieri. Att skapa en romantisk atmosfär har inte kosta mycket pengar och kan äga rum från bekvämligheten av ditt eget hem eller i ditt eget grannskap.

Parisisk miljö

Om du inte kan göra det till Paris, med Paris till er. Ordna en runda parisiska cafébord med två stolar ut på en balkong, uteplats eller en takterrass om du har tillgång. Täcka bordet med formella silverbestick, blommig Kina, färska blommor, levande ljus och en toile bordsduk. Inkludera en flaska Franskt vin eller kyld champagne åt sidan, bort. Till middag erbjuder ett urval av olika franska livsmedel. Inkluderar mjuk fransk musik eller Läs en kärleksdikt på franska högt för en extra bit av atmosfär.

Staden och utsikt över vattnet

Skapa en romantisk set-up webbplatser med imponerande vyer runt din region. Till exempel, gå till en närliggande observatory eller gå ner till en kulle där du kan titta på stjärnorna tillsammans eller njuta av utsikten över staden medan du festa på gourmet picknick. Om du bor nära kusten, hyra en baldakin för stranden. Ta med sådana godsaker som choklad-omfattas jordgubbar eller ost och kex, medan kurade nära en lägereld och titta på solnedgången. Du kan även boka en häst och vagn tur genom en vidsträckt park eller tillsammans med en waterfront district som du smuttar på från en kopp varm choklad under en filt.

Romantiska hotell rum

Hyra ett rum i ett hotell eller en bed-and-breakfast anläggning, särskilt en ligger i en pittoresk miljö, till exempel en kuststad byn eller berget. Sök efter logi som erbjuder en mängd tjänster, inklusive rum har bubbelpool badkar och eldstäder. Täcka sängen och fyll badkaret med utspridda rosenblad. Ordning på rummet spa-tjänster, inklusive ett par massage, om möjligt. Koppla av i ett par mjuka badrockar som du läser högt från din älskade en favorit klassiska kärleksroman eller dikt.